umreli...
Moderátor: peta.smolik
-
- Znalec
umreli...
Umreli ste? tady se nic nedeje mame nejlepsiho fiata v historii a nic se tu nedeje ..podte o necem diskutovat jako puntaci ....treba kdy radiite?... ja treba radim 1. jeste kdyz stojim ... dvojku davam kdyz uz tam mam jednicku a jedu myslim ze docela pomalu...trojaka tam flaknu hned za dvojaakem ALE nekdy dvojaka tak roztahnu ze tam flaknu rovnou ctveraka (cti 4.prevodovy stupen) a pak na petku vetsinou kdyz jedu z kopce nebo hodne dlouho po rovine... a vy jak to tam kopete?.....
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
1.1 zvlada take radenie ako pises (skusenosti s punta), ale moja 0,9vka je lenivejsia,takze 1, rozbehnem primerane (ne moc,lebo by som siel od pumpy k pumpe ), dvojka tiez primerane, trojka....ak je prazdna cesta a nikam sa neponahlam,tak tam co najskor bachnem 4ku, ale ak idem napr do prace a nechcem za sebou robit vlacik tak taham do 60ky. Na rovine a nad 60 tam davam stabilne 5-ku. motor to zvlada a nestazuje si.
Dnes na mna trubil nejaky Seicento kolega s CZ znackami a symbolizoval doslova "auto coool"
Dnes na mna trubil nejaky Seicento kolega s CZ znackami a symbolizoval doslova "auto coool"
Paradne, modre, krasne Seicento 0.9 ... 150ooo km, 1999/5 :)
http://www.milan.konzum.sk
http://www.milan.konzum.sk
-
- Znalec
Hele tak jako kvuli me si ho kupovat nemusis ale kvuli sobe bys mel vidim ti na pismenkach jak po nem touziis a jako sraz jo? no ja nvm nejak me ty srazy neberou neni tam co delatArrow79 píše:Kua, ja by som si Cinque kupil uz len kvoli tebe stifmajstr Vazne nad tym asi zacnem uvazovat, potom dame stretko a nadrbeme sa jak kone
-
- Znalec
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: umreli...
Myslím ,že by sis měl sehnat šestikvalt a vyřádil by ses ještě vícstifmajstrABARTH píše:Umreli ste? tady se nic nedeje mame nejlepsiho fiata v historii a nic se tu nedeje ..podte o necem diskutovat jako puntaci ....treba kdy radiite?... ja treba radim 1. jeste kdyz stojim ... dvojku davam kdyz uz tam mam jednicku a jedu myslim ze docela pomalu...trojaka tam flaknu hned za dvojaakem ALE nekdy dvojaka tak roztahnu ze tam flaknu rovnou ctveraka (cti 4.prevodovy stupen) a pak na petku vetsinou kdyz jedu z kopce nebo hodne dlouho po rovine... a vy jak to tam kopete?.....
-
- Znalec
:-O se delal?...ale stejne 6kval by byl jen na ukor akceleraci a ja opravdu netouzim jezdit s cinkvem rychleji uz ted mi to pri 130nahanii hruuzustandor píše:Myslím ,že by sis měl sehnat šestikvalt a vyřádil by ses ještě vícstifmajstrABARTH píše:Umreli ste? tady se nic nedeje mame nejlepsiho fiata v historii a nic se tu nedeje ..podte o necem diskutovat jako puntaci ....treba kdy radiite?... ja treba radim 1. jeste kdyz stojim ... dvojku davam kdyz uz tam mam jednicku a jedu myslim ze docela pomalu...trojaka tam flaknu hned za dvojaakem ALE nekdy dvojaka tak roztahnu ze tam flaknu rovnou ctveraka (cti 4.prevodovy stupen) a pak na petku vetsinou kdyz jedu z kopce nebo hodne dlouho po rovine... a vy jak to tam kopete?.....
ty s nim litas jen 130???stifmajstrABARTH píše::-O se delal?...ale stejne 6kval by byl jen na ukor akceleraci a ja opravdu netouzim jezdit s cinkvem rychleji uz ted mi to pri 130nahanii hruuzustandor píše:Myslím ,že by sis měl sehnat šestikvalt a vyřádil by ses ještě vícstifmajstrABARTH píše:Umreli ste? tady se nic nedeje mame nejlepsiho fiata v historii a nic se tu nedeje ..podte o necem diskutovat jako puntaci ....treba kdy radiite?... ja treba radim 1. jeste kdyz stojim ... dvojku davam kdyz uz tam mam jednicku a jedu myslim ze docela pomalu...trojaka tam flaknu hned za dvojaakem ALE nekdy dvojaka tak roztahnu ze tam flaknu rovnou ctveraka (cti 4.prevodovy stupen) a pak na petku vetsinou kdyz jedu z kopce nebo hodne dlouho po rovine... a vy jak to tam kopete?.....
cinquecento 1.1sporting - předělávám od podlahy až po střechu
http://www.czechstyletuning.wbs.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.czechstyletuning.wbs.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Znalec
-
- Znalec
-
- Znalec