Moderátor: peta.smolik
Hele tak jako kvuli me si ho kupovat nemusis ale kvuli sobe bys mel vidim ti na pismenkach jak po nem touziisArrow79 píše:Kua, ja by som si Cinque kupil uz len kvoli tebe stifmajstr![]()
Vazne nad tym asi zacnem uvazovat, potom dame stretko a nadrbeme sa jak kone
![]()
Myslím ,že by sis měl sehnat šestikvalt a vyřádil by ses ještě vícstifmajstrABARTH píše:Umreli ste? tady se nic nedeje mame nejlepsiho fiata v historii a nic se tu nedeje..podte o necem diskutovat jako puntaci ....treba kdy radiite?...
ja treba radim 1. jeste kdyz stojim
... dvojku davam kdyz uz tam mam jednicku a jedu myslim ze docela pomalu...trojaka tam flaknu hned za dvojaakem
ALE nekdy dvojaka tak roztahnu ze tam flaknu rovnou ctveraka
(cti 4.prevodovy stupen) a pak na petku vetsinou kdyz jedu z kopce nebo hodne dlouho po rovine... a vy jak to tam kopete?.....
:-O se delal?...ale stejne 6kval by byl jen na ukor akceleraci a ja opravdu netouzim jezdit s cinkvem rychleji uz ted mi to pri 130nahanii hruuzustandor píše:Myslím ,že by sis měl sehnat šestikvalt a vyřádil by ses ještě vícstifmajstrABARTH píše:Umreli ste? tady se nic nedeje mame nejlepsiho fiata v historii a nic se tu nedeje..podte o necem diskutovat jako puntaci ....treba kdy radiite?...
... dvojku davam kdyz uz tam mam jednicku a jedu myslim ze docela pomalu...trojaka tam flaknu hned za dvojaakem
(cti 4.prevodovy stupen) a pak na petku vetsinou kdyz jedu z kopce nebo hodne dlouho po rovine... a vy jak to tam kopete?.....
ty s nim litas jen 130???stifmajstrABARTH píše::-O se delal?...ale stejne 6kval by byl jen na ukor akceleraci a ja opravdu netouzim jezdit s cinkvem rychleji uz ted mi to pri 130nahanii hruuzustandor píše:Myslím ,že by sis měl sehnat šestikvalt a vyřádil by ses ještě vícstifmajstrABARTH píše:Umreli ste? tady se nic nedeje mame nejlepsiho fiata v historii a nic se tu nedeje..podte o necem diskutovat jako puntaci ....treba kdy radiite?...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |