Ahoj lidi, mam jeden takovej hloupej dotaz. Jaky mate zapsany kola v technicaku? Ja mam Puntu 1.1 r.v. 96, a mam tam napsany jen dva rozmery 13" kol, 14" vubec a to sem to koupil rovnou po pritazeni na 14".
mellody píše:Ahoj lidi, mam jeden takovej hloupej dotaz. Jaky mate zapsany kola v technicaku? Ja mam Puntu 1.1 r.v. 96, a mam tam napsany jen dva rozmery 13" kol, 14" vubec a to sem to koupil rovnou po pritazeni na 14".
zatim taky jen tohle
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
mellody píše:Ahoj lidi, mam jeden takovej hloupej dotaz. Jaky mate zapsany kola v technicaku? Ja mam Puntu 1.1 r.v. 96, a mam tam napsany jen dva rozmery 13" kol, 14" vubec a to sem to koupil rovnou po pritazeni na 14".
zatim taky jen tohle
Ptal sem se nahodou na oficialnim zastoupeni Fiata v Pribrami a bylo mi receno, ze nemam sanci, aby mi schvalili jiny nez jsou v TP.
Další rozměry kol ti do TP můžou napsat jen na dopravce. Buď ti tam dopíšou ostatní rozměry z katalogu co maj k dispozici (jsou to jen standartní to co se dává na Punto ve fabrice) a nebo když koupíš nový kola tak k nim dostaneš papír na vijímku a pak ti tam zapíšou i větší kola.
Pun-to píše:Další rozměry kol ti do TP můžou napsat jen na dopravce. Buď ti tam dopíšou ostatní rozměry z katalogu co maj k dispozici (jsou to jen standartní to co se dává na Punto ve fabrice) a nebo když koupíš nový kola tak k nim dostaneš papír na vijímku a pak ti tam zapíšou i větší kola.
Ja vim, ze mi je muzou napsat jen na dopravce, ale krome tech dvou moznosti cos vyjmenoval, existuje jeste jedna. Zazadas o schvaleni jinyho rozmeru primo oficialni zastoupeni automobilky pro CR. Kamarad to delal na Golfu, jinak bych to taky nevedel.
takze v podstate existuji 3 zpusoby zapsani kol do TP :
1) nechat si to zapsat prez dopravku dle katalogu.
2) nechast si to zapsat prez dopravku dle typoveho listu kol.
3) zadat oficialniho vyrobce auta o schvaleni kol na auto
anebo jeste ctvrta varianta, "dobre ucty,delaj dobre pratele"
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz