![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Čest práci, rukám klid
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Diky
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
nee, stěrače jdou vklidu, akorát zadní mi nefunguje, pač jsem prodal ten motorek. Takže když v autě otočim tou páčkou, tak se Abusackovi v puntu začne stirat zadni oknoVencapunto píše:Teď ještě napiš že ti blbne spínač na stěrače.Kup jinej lukas a přehoď ho
![]()
![]()
ty jo kdyz uz si to takhle vymakal neni skoda to opravovat?.....zase si zvykat na jiny ovladani?..JohnnyBOSS píše:Mám pro vás oříšek:) Blinkry doprava a doleva mi normálně jdou, ale když zmáčknu ten trojúhelník, tak to nebliká vůbec a většinou přestanou blikat i blinkry doprava a doleva. Až když to toho čudlíku na všehny blinkry (ten trojúhelník) prásknu spodní stranou ruky, tak to zase začne blikat doprava a doleva. Někdy, když vyhodím blinkr třeba doprava, tak v tom začne jaksi mrčet a zase musim třisknout do toho trojuhelnikuDá se to nějak spravit?
![]()
Čest práci, rukám klid![]()
Diky
To je normální funkce (až na to že ti neblikají vůbec), když blikají výstražná světla, tak se vyřadí směrovkyJohnnyBOSS píše:...ale když zmáčknu ten trojúhelník, tak to nebliká vůbec a většinou přestanou blikat i blinkry doprava a doleva. ...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |