HELP - Problém s blinkrama
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
HELP - Problém s blinkrama
Mám pro vás oříšek:) Blinkry doprava a doleva mi normálně jdou, ale když zmáčknu ten trojúhelník, tak to nebliká vůbec a většinou přestanou blikat i blinkry doprava a doleva. Až když to toho čudlíku na všehny blinkry (ten trojúhelník) prásknu spodní stranou ruky, tak to zase začne blikat doprava a doleva. Někdy, když vyhodím blinkr třeba doprava, tak v tom začne jaksi mrčet a zase musim třisknout do toho trojuhelniku Dá se to nějak spravit?
Čest práci, rukám klid
Diky
Čest práci, rukám klid
Diky
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
nee, stěrače jdou vklidu, akorát zadní mi nefunguje, pač jsem prodal ten motorek. Takže když v autě otočim tou páčkou, tak se Abusackovi v puntu začne stirat zadni oknoVencapunto píše:Teď ještě napiš že ti blbne spínač na stěrače .Kup jinej lukas a přehoď ho
Nemužu všechno kupovat, kam bych přišel?
-
- Znalec
Re: oříšek
ty jo kdyz uz si to takhle vymakal neni skoda to opravovat?.....zase si zvykat na jiny ovladani?..JohnnyBOSS píše:Mám pro vás oříšek:) Blinkry doprava a doleva mi normálně jdou, ale když zmáčknu ten trojúhelník, tak to nebliká vůbec a většinou přestanou blikat i blinkry doprava a doleva. Až když to toho čudlíku na všehny blinkry (ten trojúhelník) prásknu spodní stranou ruky, tak to zase začne blikat doprava a doleva. Někdy, když vyhodím blinkr třeba doprava, tak v tom začne jaksi mrčet a zase musim třisknout do toho trojuhelniku Dá se to nějak spravit?
Čest práci, rukám klid
Diky
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
Re: oříšek
To je normální funkce (až na to že ti neblikají vůbec), když blikají výstražná světla, tak se vyřadí směrovkyJohnnyBOSS píše:...ale když zmáčknu ten trojúhelník, tak to nebliká vůbec a většinou přestanou blikat i blinkry doprava a doleva. ...
Zkontroluj pojistku, jestli není v tahu.
Jinak využít rady ostatních
Admin SE-tuning.cz
Bylo:
Punto 1,1i (55s) r.v. 98, 3dv. hatchback
Nyní:
Hyundai i30 Made in CZ 1,4 80kW, Indigo Blue
Bylo:
Punto 1,1i (55s) r.v. 98, 3dv. hatchback
Nyní:
Hyundai i30 Made in CZ 1,4 80kW, Indigo Blue
stifmajstrABARTH: tady někdo snídal vtipnou kašu, že? viš jaka je to ostuda, když vezeš kočky a v zatačce ti začne mrčet blinkr? A když pač začnu práskat do te palubky, tak už je to uplně v prdeli
havros: tys mě trochu nepochopil:) ja vim, že když blika trojuhelnik, tak do toho nemužu blikat ještě doprava třeba Jenže mě trojuhelnik vubec neblika a když chcu aby blikal, tak mě nejdou ani normal blinkry
stifmajstrABARTH: tady někdo snídal vtipnou kašu, že? viš jaka je to ostuda, když vezeš kočky a v zatačce ti začne mrčet blinkr? A když pač začnu práskat do te palubky, tak už je to uplně v prdeli
havros: tys mě trochu nepochopil:) ja vim, že když blika trojuhelnik, tak do toho nemužu blikat ještě doprava třeba Jenže mě trojuhelnik vubec neblika a když chcu aby blikal, tak mě nejdou ani normal blinkry
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele: