TYP - Zapalovací svíčky a kabely
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- ultraknyst
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
ja mam svičky NGK a kable s Auto kelly sadu za 700kc
1,2 8v 2000 moje vozidlo http://www.puntotuning.eu/fans/082-kozel/
-
- Fiaťák
Odporucam autodiely Femoto PEZINOK. Je to zastupenie Tesly Blatna na slovensku. Pred dvoma tyzdnami som u nich objednal sadu vysokonapatovych kablov na moje Punto II. Objednavka no problem, ze sadu si mozem pozriet na stranke Tesly-co sa aj stalo, cena 800 sk za sadu, pridu do troch dni. Nikto vsak nezavolal, tak som volal ja. KAZDY DEN JAK PAKO dva tyzdne s tym, ze zajtra,zajtra ...budu. Nakoniec prisli vcera. Predajca sa neunuval zavolat, ze ich priviezol-musel som volat zasa ja. Nechal ich v jednej predajni i ked sme boli dohodnuti ze ich prevezmem osobne. Ten pes vedel preco ich nechal na predajni Zajtra asi pojdem tam a vytasam ho s nimi. Ze ja pako som si ich nekukol skor ako som ich vyplatil
Horny kabel je podla nich to iste ako ten original pod nim. Podotykam, ze su zastupenie Tesly a nepredavali prvy kus.
Takze ak hladate rychlost a spolahlivost tak jedine Femoto Pezinok
Horny kabel je podla nich to iste ako ten original pod nim. Podotykam, ze su zastupenie Tesly a nepredavali prvy kus.
Fiat Punto 1.2 16V Sporting speedgear
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW
Fiat Stilo 1.9 JTD 85 kW
Sporting 1.2 píše:Odporucam autodiely Femoto PEZINOK. Je to zastupenie Tesly Blatna na slovensku. Pred dvoma tyzdnami som u nich objednal sadu vysokonapatovych kablov na moje Punto II. Objednavka no problem, ze sadu si mozem pozriet na stranke Tesly-co sa aj stalo, cena 800 sk za sadu, pridu do troch dni. Nikto vsak nezavolal, tak som volal ja. KAZDY DEN JAK PAKO dva tyzdne s tym, ze zajtra,zajtra ...budu. Nakoniec prisli vcera. Predajca sa neunuval zavolat, ze ich priviezol-musel som volat zasa ja. Nechal ich v jednej predajni i ked sme boli dohodnuti ze ich prevezmem osobne. Ten pes vedel preco ich nechal na predajni Zajtra asi pojdem tam a vytasam ho s nimi. Ze ja pako som si ich nekukol skor ako som ich vyplatil
Horny kabel je podla nich to iste ako ten original pod nim. Podotykam, ze su zastupenie Tesly a nepredavali prvy kus.[img]deleted[/img]
dik dobre vediet, tak ked sa budem ponahlat a hladat nieco tak jedine tam
alebo ako sa povie, ked budem chciest sviecky do Diesla tak si ich tam objednam ...
MKI Punto 1,1i (55s) r.v. 97, 5dv.
-
- Znalec
Musim rict ze s ngk mam negativni zkusenost....sice ne v aute ale soused ji daval do krosky za neuveritelnej balik a vydrzela 1hod pak daval z5briska a ja meli sme ngk ve 4kolce vydrzela tam 4mes...pak sla z5 ta cinska kere je tam uz pres rok v aute sem nemel...Kaufik píše:Dnes jsme opět koupil NGK nedám na ně dopustt. měl jsem Brisk , BOSCHale jedýl vdržely a palily bez problému NGK BCPR6ES
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
... dnes jsem menil svicky NGK BCPR6E za NGK BKR5EZ ...
... stary maji nalitany cca 37000km ...
... je videt jak jsou opaleny takze nejvyssi cas na vymenu ...
... foto zde ...
http://onc.rajce.idnes.cz/Svicky/#album
... foto zde ...
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
Tak jak pises...jen se divim, ze jsi tam mel ty predchozi. Je rozdil v teplote svicek a ty stare jsou studenejsi (cim teplejsi svicka, tim lepsi chladici charakteristika). Btw za kolik si je sehnal? Ja mel ty BKR5EZ za nejakych 109Kc/ks (kveten 08).onc píše:... dnes jsem menil svicky NGK BCPR6E za NGK BKR5EZ ...
... foto zde ...
Podle fotek vsak jsou jeste dobre, ty NGK maji dobrou vydrz
Jeden priklad z praxe. Na Puntu (mam stejny typ jako Ty) a take i na Marei mam mit stejne svicky (BKR5EZ). Kdyz jsem zkousel davat vicebodove Brisky (mela to byt alternativa) na Mareu, tak slo poznat, ze auto nejezdilo jak by melo (cukani pri rozjizdeni-studeny motor, nekultivovanost chodu), kdyz jsem vymenil za ty origo-stare, pri prehozeni to vymizelo. Pak jsem tam dal nove a take i kabely od Tesly Blatna a je to ok.
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
... ty prvni me dali pred trema rokama podle katalogu ... patri ale do starsiho
punta 176 ...
... tyto jsem koupil na www.svickyngk.cz za 127kc kus ...
... byly nejlevnejsi co jsem sehnal ... v kamenym obchode chteli za 4ks necelyvh 700kc ...
punta 176 ...
... byly nejlevnejsi co jsem sehnal ... v kamenym obchode chteli za 4ks necelyvh 700kc ...
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
Jo to verim, stesti, ze mam celkem dobry obchod, tady u nas a zajimavou slevovou politikuonc píše:... ty prvni me dali pred trema rokama podle katalogu ... patri ale do starsiho
punta 176 ...
V kazdem pripade jsem se dival na ceny tech byvalych svicek a je tam uvedena cena 2,24US$....jsou to pekni vydridusi vsichni ti nasi prodejci.
Btw ceny veci v US, co jsem mel moznost porovnat pred mesicem, kdyz jsem tam byl, jsou uplne nekde jinde.
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW