Dej mi po nejake dobe vedet, jak jsi spokojeny. Sam jsem zvedav na pouziti v praxi. Hi.

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Neříkám, že Bosch je úplný aušus. Umí dělat i solidní věci, stejně tak ale i dost podprůměrové. U Bosche ale určitě vždy platí, že za stejné peníze nabízí konkurence mnohem lepší řešení.Vasek píše:NEJSEM DEALER BOSCH.
Nejsem ani zastance znackovych firem - pracuji v IT (hardware) a trochu stouram do HiFi a jsem si moc dobre vedom, ze znacka jeste neznamena kvalitu. Pokud to jde vzdy se opiram o testy a snazim najit KOMPROMIS mezi kvalitou a cenou.
... dnes jsem tam namontoval ty svicky a na trase dlouhe 75km prumernaVasek píše:to Onc:
Dej mi po nejake dobe vedet, jak jsi spokojeny. Sam jsem zvedav na pouziti v praxi. Hi.
To Onc:onc píše:... dnes jsem tam namontoval ty svicky a na trase dlouhe 75km prumernaVasek píše:to Onc:
spotreba 18,3km/litr = 5,45litru![]()
... stejnou trasu na stary svicky 15,5km/litr = 6.45litru![]()
zdroj palubni pocitac
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |