- Hriadel riadenia je z viacerych kusov. Pred servom je rozdeleny hriadel, smerom ku volantu je 6 stranne puzdro, do ktoreho je potom z druhej strany sesthranom napojeny hriadel, ktory pokracuje ku vrchnemu krizu. Dostal som sa aj ku hriadelu serva, ktory je kolmo na hriadel riadenia. Zaujimave je, ze hriadel serva nejde priamo na hriadel riadenia, je tam plastove (!!!) ozubene koliesko, cize to by hrkat nemalo.
Ygzo: vrchny kriz sa dotiahnut neda, je nalisovany, ale da sa dotiahnut uchytenie celeho horneho kriza (btw ledva som ho odkrutil). Ak sa chces k nemu dostat, staci dat dolu spodne kryty na stlpiku riadenia, odpojit konektory, ktore su pripojene do jednotky riadenia, odkrutit na pravej strane sroubik a jednotku vyberies, potom sa odspodu cez otvor dostanes k tej sroube

Cele som to dal dokopy, vsade, kde som potreboval, resp. uvazil, som dal vazelinu, ci to bude hrkat, som neodskusal, skoncil som za tmy, este stale nemam spodne kryty nahodene, zajtra vyskusam. Predpokladam, ze hrkat mi to bude, ale CO tak to netusim vazne