Chcem sa spytat,ak by som chcel predny naraznik z MK-I na MK-II co vsetko sa musi prerabat.Pasuje alebo musia byt nejake upravy?Tie II-kove sa mi moc nepacia.Radsej by so isiel do kulatych tvarov ako do hran.
LUBI píše:Chcem sa spytat,ak by som chcel predny naraznik z MK-I na MK-II co vsetko sa musi prerabat.Pasuje alebo musia byt nejake upravy?Tie II-kove sa mi moc nepacia.Radsej by so isiel do kulatych tvarov ako do hran.
Cau, ja jsem to delal naopak: je to tak ze MK2 je sirsi takze by se musel naraznik z MK1 rozrezat a nadstavit, zariznout hrany na bokach a na MK1 pod svetlama mas prohluben tak tu by jsi taky asi musel zahladit, taky si myslim ze uchyceni nahore na narazniku by nepasovalo.. Je to hodne prace-jinak ale by bylo jednoduzsi sehnat naraznik na MK2 primo, popripade nejaky tuning..
JJ to akože sa ti nepači ten naraznik čo ma 3dv punto II no ak hej tak važne platí 100 ludi 100 chutí alebo 100 chutí a 99 ludí ale radšej potom nejaký tuningový ako paja pisal lebo ta prerabka bude stat viacej roboty a penazí ako nejaký tuzingový
Hoši ale zas to bude jedinečné!!!
ale pekná makačka to je fakt a skúsenosti z prerábkou má Kaufík ! teda čo ja viem a v podstate už sa tu riešili opačný postup
skús pozrieť staršie témata a tam to kaufík aj kreslil ako to robil!
LUBI píše:Ja myslim nejaky tuning.naraznik z MK-I.Samorejme by som tam nedaval original z MK-I.
napr.
Nejaky podobny se dela i na MK2 dela ho Novitec ja ho mam predelanej na svym MK1.Je tedy dost drahej- normalne se pohybuje okolo 10000,-
Nebo se dela jeste jeden celkem hezkej kolem 11000,-