Emisna
Moderátor: peta.smolik
Emisna
Caute Paliaci,no tak som bol dnes na emisnej kontrole a nepresiel som.Mam vysoke CO,vraj mam bohatu zmes.Lambda a katalizator su v poriadku.Ale ta zmes mi nejde nejako do hlavy,pozeral som sviecky a su opalene pekne do bledocervena bez sadzi.A spotrebu mam tiez v norme.Tak nevim cim to moze bit. Poradite?
Palio Weekend 1,6 16V 100k
- Reklama
-
- Začátečník
-
- Začátečník
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Emisna
Awojte . mam taky problém , že som neprešla emisnou preto ze mam hodnoty nad 1,86 stale mi ukazuje hodnoty nad 2,0 nerozumiem sice tomu ale nedali mi ju spravit . dala som ho opravarovi nech mi s tym niečo spraví, tak mi povedal že nevie čo s nim je lebo že vstreky su v poriadku turbo tak isto . tak teraz sama neviem co mam robit na koho sa obratit.
skuste mi niekto poradiť. ďakujem.
mám palio 1,7 td r.2000
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Před STK doporučuji použít kvalitní palivo(třeba power od shellu) nebo aditiva na čištění palivového syszému,vyjezdit tak jednu nádrž a občas to prohnat ve vyšších otáčkách-vypálit saze.No a na technickou s teplým motorem-obzvlášť diesel potřebuje aspoň 20-30km na důkladné prohřátí.Je to sice pár zbytečných korun navíc, ale může to pomoc.
presne tak ako píšeš riadne zohriať a hlavne riadne povytáčať motor nech všetok bordel z výfuku ide von a potom len budú emisebigben.m píše:Před STK doporučuji použít kvalitní palivo(třeba power od shellu) nebo aditiva na čištění palivového syszému,vyjezdit tak jednu nádrž a občas to prohnat ve vyšších otáčkách-vypálit saze.No a na technickou s teplým motorem-obzvlášť diesel potřebuje aspoň 20-30km na důkladné prohřátí.Je to sice pár zbytečných korun navíc, ale může to pomoc.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Potvrdí vám to každý dobrý servisák a tak isto aj ten čo robí emisné ! Ale len známy lebo však ide o prachy
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996