Zdravim všetkých fiatakov mam problem rosvietila sa mi kontrolka vstreku a auto mi zacalo skackat vimenil som pal. filter ale nepomohlo co to asi je za zavadu poradte mi.Vopred dakujem
Mně když začala občas svítit kontrolka vstřikování, tak mi tu kdosi poradil, ať zkusím natankovat ze dvě nádrže Shell V-Pover Diesel. Tak jsem to zkusil a od té doby (několik měsíců) kontrolka ani neblikla. Tak jsem u toho Shellu zůstal...
Globusman píše:Mně když začala občas svítit kontrolka vstřikování, tak mi tu kdosi poradil, ať zkusím natankovat ze dvě nádrže Shell V-Pover Diesel. Tak jsem to zkusil a od té doby (několik měsíců) kontrolka ani neblikla. Tak jsem u toho Shellu zůstal...
Ještě možná bych skusil nalit pri tankovani cistic vstriku. Vetsinou ho maji na pumpach. Ja mam dobre zkusenosti s cisticem od Valvoline. Nalijes to do nadrze a dotankujes dle navodu naftu. Ja to davam i do me benzinove multinky (samozrejme ze verzi pro benziny) Mel sem problem se vstrikama taky tak sem to nalil ono to povolilo a ted to davam preventivne asi kazdejch 20 000 km a v pohode.
BigGeorge píše:Ještě možná bych skusil nalit pri tankovani cistic vstriku. Vetsinou ho maji na pumpach. Ja mam dobre zkusenosti s cisticem od Valvoline. Nalijes to do nadrze a dotankujes dle navodu naftu. Ja to davam i do me benzinove multinky (samozrejme ze verzi pro benziny) Mel sem problem se vstrikama taky tak sem to nalil ono to povolilo a ted to davam preventivne asi kazdejch 20 000 km a v pohode.
Chceš povedat že ked to tam nalejem a svieti mi ta kontrolka že by sa to mohlo spravit.Lebo nedavam najdrakšiu naftu.
Jasne ale jen pokud jsou zaneseny. Pokud jsou kaput tak s nima nic neudelas. Stoji to cca 150 Kc takze za pokus to urcite stoji. A navic zalezi za kolik kupujes naftu podle me je to rozumejsi investice nez cca o 4 kc drazi nafta u shellu.
Skusal so jazdit ale aj tak svieti.Ak nastartujem motor a nestlacim plinoví pedal tak sa nerosvieti ked len troska pritlacim jned sa rosvieti.Kolko musim jazdit aby sa to precistilo?
zdravim moste mi ukazat kde sa nachadza škrtiaca klapka,to mi vihodil test.
A ešte niečo modulačni ventil ERG ja som ho odpojil a spojil som hadičky spolu neviete co mi to spravi.