TYP - ostrá vačka, snižení hlavy válců
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
TYP - ostrá vačka, snižení hlavy válců
nevite nekdo kde se da koupit ostra vacka na punto
- Reklama
no pokud vym tak v firmy si to nechávají dělat tam a mají napsáno že dělají všechny tak asi jo. Kamoš si nechal v jedné firmě ladit motor s tím že mu vymění i vačku a brali ju z bosonoh takža asi to nebudou žádný šméčka a dělají to tam už dost dlouho(min. 4roky) takže nějaká praxe taky bude. já osobně bych šel pro vačku tam
Omlouvám se všem ale byl sem teď trochu bez netu.
Název firmy neznám ale je to v Brně v Bosonohách zabývvají se broušením klikovek snižováním hlav výrobou vaček atd.
Zkuse se podívat do tel.seznamu a najít si tam firmy z bosonoh zabývají cí se touhle tématikou myslím si že jich tam moc nebue (asi je jediná) a zavolat si tam.
Název firmy neznám ale je to v Brně v Bosonohách zabývvají se broušením klikovek snižováním hlav výrobou vaček atd.
Zkuse se podívat do tel.seznamu a najít si tam firmy z bosonoh zabývají cí se touhle tématikou myslím si že jich tam moc nebue (asi je jediná) a zavolat si tam.
vačka
takže já už vačku odesílám do bosonoh , pokud to bude funkční dám adresu i reference. jinak je to firma pavlíček. punto prej ještě nedělaliOli píše:Omlouvám se všem ale byl sem teď trochu bez netu.
takže to bude zkouška
vačka
tak já už mám vačku na autě dělal mi ji pan Pavlíček z BrnaJafik píše:Tak pánové! V mariánských lázních to umí pan Zenkl! Staví závodní škodovky,ale má kontakty! Mně vačku udělal za 3000 a je to supr práce! Pokud někdo bude mít zájem tak mé číslo je 608563857.Rád Vám dám kontakt! Zítra tam jedu.
za 2700 posílal jsem to poštou. je to znát ve vyšších otáčkách. tel.na něj je 608 56 38 57.
Re: vačka
Tak pak průběžně hlaš, co to jak to dělá. Akorat ju zbrušoval, nebo aji navařoval?? A je to znat hodně, nebo ne? Nebo jinak se zeptam. Ma to tu cenu? A ty ses z Brna?jery píše:tak já už mám vačku na autě dělal mi ji pan Pavlíček z BrnaJafik píše:Tak pánové! V mariánských lázních to umí pan Zenkl! Staví závodní škodovky,ale má kontakty! Mně vačku udělal za 3000 a je to supr práce! Pokud někdo bude mít zájem tak mé číslo je 608563857.Rád Vám dám kontakt! Zítra tam jedu.
za 2700 posílal jsem to poštou. je to znát ve vyšších otáčkách. tel.na něj je 608 56 38 57.
Hustokrutost