TYP - ostrá vačka, snižení hlavy válců

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

.jery

TYP - ostrá vačka, snižení hlavy válců

Příspěvek od .jery »

nevite nekdo kde se da koupit ostra vacka na punto
Reklama

Johan

Příspěvek od Johan »

Nevím a taky jí scháním! Mám kontakt na chlapa,kterej by jí byl schopnej udělat na zakázku.Dám Ti vědět,jak jsem dopadl.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

vačka na punto se dá koupit od firmy novitec z německa a nebo Ti jí předělá jistej velice šikovnej pán z Mariánských lázní!
lacin
Znalec

Příspěvek od lacin »

A ten sikovnej pan z Marianskych lazni to dela zakolik???
Oli
Fiaťák

Příspěvek od Oli »

Pokud si z brna tak není co řešit v bosonohách je brusírna kde se zabívají jak broušením vaček tak jejich výrobou (tuším že výroba stojí kolem 1500,-) je to tam jak opravujou motory poblíč toho modrýho mostku.
lacin
Znalec

Příspěvek od lacin »

Houbyyyy, faaaakt? Ale mas je vyzkouseny? A delajou aji Puntovacky?
Oli
Fiaťák

Příspěvek od Oli »

no pokud vym tak v firmy si to nechávají dělat tam a mají napsáno že dělají všechny tak asi jo. Kamoš si nechal v jedné firmě ladit motor s tím že mu vymění i vačku a brali ju z bosonoh takža asi to nebudou žádný šméčka a dělají to tam už dost dlouho(min. 4roky) takže nějaká praxe taky bude. já osobně bych šel pro vačku tam :-)
lacin
Znalec

Příspěvek od lacin »

Tak to bych zkusit mohl. Nejakou starsi schrastim na vyzkouseni...
jery

Příspěvek od jery »

Anonymous píše:vačka na punto se dá koupit od firmy novitec z německa a nebo Ti jí předělá jistej velice šikovnej pán z Mariánských lázní!
nějaké spojení na ty výrobce vaček by nebylo. to je jedno odkud
jery

Příspěvek od jery »

Oli píše:Pokud si z brna tak není co řešit v bosonohách je brusírna kde se zabívají jak broušením vaček tak jejich výrobou (tuším že výroba stojí kolem 1500,-) je to tam jak opravujou motory poblíč toho modrýho mostku.

a nemáš název té firmy nejsem místní a nemůžu tu vačku sehnat
Oli
Fiaťák

Příspěvek od Oli »

Omlouvám se všem ale byl sem teď trochu bez netu.
Název firmy neznám ale je to v Brně v Bosonohách zabývvají se broušením klikovek snižováním hlav výrobou vaček atd.
Zkuse se podívat do tel.seznamu a najít si tam firmy z bosonoh zabývají cí se touhle tématikou myslím si že jich tam moc nebue (asi je jediná) a zavolat si tam. :(
jery

vačka

Příspěvek od jery »

Oli píše:Omlouvám se všem ale byl sem teď trochu bez netu.
Název firmy neznám ale je to v Brně v Bosonohách zabývvají se broušením klikovek snižováním hlav výrobou vaček atd.
Zkuse se podívat do tel.seznamu a najít si tam firmy z bosonoh zabývají cí se touhle tématikou myslím si že jich tam moc nebue (asi je jediná) a zavolat si tam. :(
takže já už vačku odesílám do bosonoh , pokud to bude funkční dám adresu i reference. jinak je to firma pavlíček. punto prej ještě nedělali
takže to bude zkouška
Jafik
Začátečník

Příspěvek od Jafik »

Tak pánové! V mariánských lázních to umí pan Zenkl! Staví závodní škodovky,ale má kontakty! Mně vačku udělal za 3000 a je to supr práce! Pokud někdo bude mít zájem tak mé číslo je 608563857.Rád Vám dám kontakt! Zítra tam jedu.
jery

vačka

Příspěvek od jery »

Jafik píše:Tak pánové! V mariánských lázních to umí pan Zenkl! Staví závodní škodovky,ale má kontakty! Mně vačku udělal za 3000 a je to supr práce! Pokud někdo bude mít zájem tak mé číslo je 608563857.Rád Vám dám kontakt! Zítra tam jedu.
tak já už mám vačku na autě dělal mi ji pan Pavlíček z Brna
za 2700 posílal jsem to poštou. je to znát ve vyšších otáčkách. tel.na něj je 608 56 38 57.
lacin
Znalec

Re: vačka

Příspěvek od lacin »

jery píše:
Jafik píše:Tak pánové! V mariánských lázních to umí pan Zenkl! Staví závodní škodovky,ale má kontakty! Mně vačku udělal za 3000 a je to supr práce! Pokud někdo bude mít zájem tak mé číslo je 608563857.Rád Vám dám kontakt! Zítra tam jedu.
tak já už mám vačku na autě dělal mi ji pan Pavlíček z Brna
za 2700 posílal jsem to poštou. je to znát ve vyšších otáčkách. tel.na něj je 608 56 38 57.
Tak pak průběžně hlaš, co to jak to dělá. Akorat ju zbrušoval, nebo aji navařoval?? A je to znat hodně, nebo ne? Nebo jinak se zeptam. Ma to tu cenu? A ty ses z Brna?
Hustokrutost
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“