HELP - Prasklý rozvodový řemen
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme psal email do Plzeškého FIATu a opepsali:
cena materiálu na výměnu rozvodového řemenu a kladky je 1465kč
( rozvodový řemen a napínací kladka ) + 4 Nh práce. Cena 1Nh je 380kč bez DPH. Cena plochého řemenu je 400Kč, příp kladky 200Kč. Materiál se musí objednat. Doba dodání cca 2 dny.
Co si o tom myslíte? má to cenu nebo ne? osobně se do něčeho takového pouštět nechci a rád bych tuto věc měl přecizně udělanou neˇboť rozvoďák poovažuji za hodně důležitou věc...
cena materiálu na výměnu rozvodového řemenu a kladky je 1465kč
( rozvodový řemen a napínací kladka ) + 4 Nh práce. Cena 1Nh je 380kč bez DPH. Cena plochého řemenu je 400Kč, příp kladky 200Kč. Materiál se musí objednat. Doba dodání cca 2 dny.
Co si o tom myslíte? má to cenu nebo ne? osobně se do něčeho takového pouštět nechci a rád bych tuto věc měl přecizně udělanou neˇboť rozvoďák poovažuji za hodně důležitou věc...
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No mě vyšel řemen s kladkami na 3300,- a za práci si rekl 1500,-poitromasoni píše:stejne at pocitam jak chci 4.800 za remeny a dve kladky....900za praci asi me natahlKaufik píše:není nad to že si na FIREčku uděláš spoustu věcí sáááám
a zkontroloval mi celé auto a za 100,- jsem dostala směs do nafty na vázání vody, páč mi to furt zamrzá, když mrzne.dala jsem mu 4900,- a jela jsem domu
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
mas diesel?acreb píše:No mě vyšel řemen s kladkami na 3300,- a za práci si rekl 1500,-poitromasoni píše:stejne at pocitam jak chci 4.800 za remeny a dve kladky....900za praci asi me natahlKaufik píše:není nad to že si na FIREčku uděláš spoustu věcí sáááám
a zkontroloval mi celé auto a za 100,- jsem dostala směs do nafty na vázání vody, páč mi to furt zamrzá, když mrzne.dala jsem mu 4900,- a jela jsem domu
fiat marea weekend 1.9TD 55kw
Ano mám, a nejradši bych ho shodila ze skály.Mám s tím samé problémy.Začlo nějak vibrovat při jízdě, odešel termostat, ventily jsou špatný v zimě to zamrzá a ND jsou draží než u Calibry no hrůza.poitromasoni píše:mas diesel?acreb píše:No mě vyšel řemen s kladkami na 3300,- a za práci si rekl 1500,-poitromasoni píše: stejne at pocitam jak chci 4.800 za remeny a dve kladky....900za praci asi me natahl
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
vymenila jsi palivovy filtr?chtel jsem D ale mam TD a hruza palivovy filtr cca 600 a cokoliv jsem potreboval tak na punto td je to drazsi motor je nekultivovany obcas kouri asi turbo...hlucny jako...a spotreba do 6l at jedu tak nebo tak...priste uz jen benzin nebo Dacreb píše:No mě vyšel řemen s kladkami na 3300,- a za práci si rekl 1500,-poitromasoni píše:stejne at pocitam jak chci 4.800 za remeny a dve kladky....900za praci asi me natahlKaufik píše:není nad to že si na FIREčku uděláš spoustu věcí sáááám
spojka-sada 6000+prace ty vole na benzinu to je do 5000i s praci....jdu se obesit papa prisel jsem o levnou naftu a je to na prd
Ten už je dávno vyměněný, jojo nafta nejdřív jsem ji měla za 16,- pak 18,- a teď jsem dostala plnou zadarmo a už nemám možnost sehnat No mě spojka vyšla asi na 2700,- + práce (sehnal mi ji kamarád přímo z autokelly za nákupku a bez dokladu) spojka už je v poho, ale řadička blbne, nejvíc u dvojky a za studenapoitromasoni píše:vymenila jsi palivovy filtr?chtel jsem D ale mam TD a hruza palivovy filtr cca 600 a cokoliv jsem potreboval tak na punto td je to drazsi motor je nekultivovany obcas kouri asi turbo...hlucny jako...a spotreba do 6l at jedu tak nebo tak...priste uz jen benzin nebo Dacreb píše:No mě vyšel řemen s kladkami na 3300,- a za práci si rekl 1500,-poitromasoni píše: stejne at pocitam jak chci 4.800 za remeny a dve kladky....900za praci asi me natahl
spojka-sada 6000+prace ty vole na benzinu to je do 5000i s praci....jdu se obesit papa prisel jsem o levnou naftu a je to na prd
Naposledy upravil(a) acreb dne 25 pro 2005, 16:33, celkem upraveno 1 x.
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Jo a jeste ohledne te spotreby. Co by jsi chtel? Je to TD a ostatni z podobnyma TD jsou na tom stejne nebo i horsi. Brachy ma golg II 1,6TD a ma taky 6l, kamos ma peugeota 309 1,9D a jezdi za 6,5l a hlucny to maji oba stejne jako ja a nafta bude kourit vzdy a kdyz mas turbo tak to kouri samozrejme vic. Nevim s cim to porad srovnavas ale pokud to srovnas s podobnyma autama tak na tom budes podobne nebo mas fakt nevydareny kus, ale co jsi zatim napsal byli veci ktere jsou na vsech TD stejne.
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
vis mam zrovna atip musim ho vymenit cely nestaci jen vlozku v globusu ho meli za 750 nakupuju to od fiat ivanek.trochu jsi me uklidnil nesrovnavam to snicim mel jsem jen benziny ja jen myslel ze kdyz se budu snazit nak mi to vezme pod pet a normalne trochu pres pet tak my licili svoji spotrebu lidi co znam a bratranec ma vyklepany toledo 1.9D a rika ze ma dluhudobou spotrebu 5.25...kdyz jsem do toho sedl byl jem uneseny no clovek si rychle zvykne a chce vic..moje prvni spotreba byla pres 7l jezdil jsem s tim jako s benzinem