Taaaak jak jsem zde psal už ráno, kontola všech spojek,kabelů okolo zapalování a vstřikování...apod
Pak jsem se tedy rozhodl,že zkusím udělat vynuulování autoadaptačních senzorů...no to jsem si dal,ten popisek není moc dobře napsaný a v podstatě píšou: "uveďte motor do 4500RPM a udržte jej 3sec 3x po sobě..no samozřejmě peklo,takže sjem tomu asi 20min dával pokouřit protože udržet to tak aby to cca na 4500 bylo je nesmysl....
Pak jsem zjistil,že v podstatě to není "udržet" ale stačlilo to prošlápnout tak aby to vylezlo řekněme na 5200 a pustit,takhle 3x a nastavení se tedy uložilo a akceptovalo.
No odpoledne jsem vzal rodinku,připojil noťas a vyrazily jsme do Brna, v příloze dávám printscreen grafu z MES a dva soubory kde jsou data.
Auto jelo tam i zpět bez jediného zaškobrtnutí a bez závady. Ještě to budu testovat dál,ale zdá se mi,že jestli tam problém někde je/byl,určitě nebude v zapalování(svíčky,kabely,cívky)Protože na grafu je vidět,že toto je stabilní...
takže buď je/mohl být problém v čerpadle(nízký tlak) nebo ve vstřikovačích...
ALe monžá a to je můj osobní názor je ten,že i když nejsem nějakej důchodce,ale ani nejsem závodník(na to mám motorku) tak byly zapatlané nebo nějak zacpané vstřikovače ,případně sítko v nádrži a tím jak sjem to tu tůroval jak na závodech tak se to uvolnilo a teď to prozatím jede....Možná i nějaký karbon na výfukovývh či sacích ventilech...nevim jen moje úvaha..
prozatím děkuji za pomoc všem)
https://mega.nz/#!MNkB3Kwb!c5lZefusfBWJ ... lAisyagNgU" onclick="window.open(this.href);return false;