kontroloval jsem vsechny spoje a hadice vse je v poradku, nadobku na chladici kapalinu jsem mel, ale prazdnou po cca 8 km jizdy, nikde neunika ani do interieru, ale je citit fridex skla se enormne mlzi, kdyz zastavim tak ventilator misto tepleho vzduchu zacne foukat studeny z niceho nic behem par sekund, uz je mi s toho do brekub@fi píše:Nazdar....
kontroloval si opticky celu chladiacu sustavu???...mal som podobne trable...takze najprv to bola mrazova poistka na strane spojky co zistis velmi tazko...potom to bola mrazova poistka na strane rozvodov - co sa da skontrolovat ...no a nakoniec to bol samotny chladic...z ktoreho mi pomalicky po kvapkach ubudalo chladiacej kvapaliny....to som este nespomenul vymennikovy radiator z ktoreho urcite tiez nieco presakovalo.....poistky som dal vymenit----slusna palka do chladica som nalial LIQUI MOLY alebo nieco podobne a je po problemoch.....viem ten chladic mozno uz tolko nevydrzi ale stale lepsie ako kupit novy za 3000 alebo sekac za 1500 Sk.
K tej kolisajucej teplote....ak mas v poriadku termostat a nekolise ti vyska chladiacej kvapaliny respektive nemas upchaty radiator alebo trubky tak by to malo fungovat bez problemov.....