Každopádně moc díky za info a rady. Vím, že je to pro někoho pitomost takový "problém", ale já bych Stilouše chtěl mít ok po všech stránkách....
Moderátor: peta.smolik
ani jsi nenapsal jak jsi dopadl....kehcam píše:OK. Pivko? Klidně, pokud jsi někde poblíž... chtěl bych pokecat s někým o Stilu.. kolem mě to je samá Škoda, VW, Ford..., ale Fiata Stilo mám jen já. Příští týden jdu na výměnu silentbloků zadní nápravnice, tak se se servisákem domluvím, jestli by na to nejuknul...
![]()
Každopádně moc díky za info a rady. Vím, že je to pro někoho pitomost takový "problém", ale já bych Stilouše chtěl mít ok po všech stránkách....
Hoj.... víš, že jsem se ještě na ty silentbloky nedostal...jav píše:ani jsi nenapsal jak jsi dopadl....kehcam píše:OK. Pivko? Klidně, pokud jsi někde poblíž... chtěl bych pokecat s někým o Stilu.. kolem mě to je samá Škoda, VW, Ford..., ale Fiata Stilo mám jen já. Příští týden jdu na výměnu silentbloků zadní nápravnice, tak se se servisákem domluvím, jestli by na to nejuknul...
![]()
Ahoj idefixy, už más vyměněné ty dveře? Já mám opačný problém-plast tam mám a líbilo by se mně to bez plastu. Ale mám tmavě šedou metlu. Díval jsem se na net, že dveře stojí 1500-2000.idefix píše:vanDave :JO jo viděl jsem to právě od Tebe na fotu možná i v tomto tematu. Ono je to asi lepené,měl jsem to slíbené (stále mám) z jedné vrakarny ,ale zatím stale nic a když to bylo tak bouraný na zadek
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |