Páté dveře - Stilo SW - osekaný lem
Moderátor: peta.smolik
Re: Páté dveře - Stilo SW - osekaný lem
OK. Pivko? Klidně, pokud jsi někde poblíž... chtěl bych pokecat s někým o Stilu.. kolem mě to je samá Škoda, VW, Ford..., ale Fiata Stilo mám jen já. Příští týden jdu na výměnu silentbloků zadní nápravnice , tak se se servisákem domluvím, jestli by na to nejuknul...
Každopádně moc díky za info a rady. Vím, že je to pro někoho pitomost takový "problém", ale já bych Stilouše chtěl mít ok po všech stránkách....
Každopádně moc díky za info a rady. Vím, že je to pro někoho pitomost takový "problém", ale já bych Stilouše chtěl mít ok po všech stránkách....
- Reklama
ani jsi nenapsal jak jsi dopadl....kehcam píše:OK. Pivko? Klidně, pokud jsi někde poblíž... chtěl bych pokecat s někým o Stilu.. kolem mě to je samá Škoda, VW, Ford..., ale Fiata Stilo mám jen já. Příští týden jdu na výměnu silentbloků zadní nápravnice , tak se se servisákem domluvím, jestli by na to nejuknul...
Hoj.... víš, že jsem se ještě na ty silentbloky nedostal... Mekánik si zlomil nohu a já na to ještě neměl čas to k němu dát... mezitím mi odešla zapalovací cívka, a to o Štědrý den, tak jsem měl jinou "zábavu"... hned jak to dá dělat, tak se ozvu...jav píše:ani jsi nenapsal jak jsi dopadl....kehcam píše:OK. Pivko? Klidně, pokud jsi někde poblíž... chtěl bych pokecat s někým o Stilu.. kolem mě to je samá Škoda, VW, Ford..., ale Fiata Stilo mám jen já. Příští týden jdu na výměnu silentbloků zadní nápravnice , tak se se servisákem domluvím, jestli by na to nejuknul...
Nechci zakladat další téma ,nezkoušel někdo koupit tento plast pátých dveří u MW v eperu jsem ho našel taky ,ale bez odkazu.A jak tam ten plast drží přilepen?
- Přílohy
-
- ZStilo.jpg (83.64 KiB) Zobrazeno 4050 x
-
- Stilo SW páté dveře.png (27.98 KiB) Zobrazeno 4050 x
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
Kdysi jsem viděl v nějakém inzerátu fotku SW, kde ten plast neměl, ale předtím tam určitě byl, protože po bocích (a možná i nahoře) byly vidět zbytky lepidla a byla tam i díra se zámkem nebo záslepka (fotka měla malé rozlišení).
Stilo MW 2003 JTD 85 kW
vanDave :JO jo viděl jsem to právě od Tebe na fotu možná i v tomto tematu. Ono je to asi lepené,měl jsem to slíbené (stále mám) z jedné vrakarny ,ale zatím stale nic a když to bylo tak bouraný na zadek
No vidíš. Hledal jsem tu fotku včera na disku a tam už nebyla, aspoň že je na fóru.
Bylo to v tématu Koupě Stila JTD, na co si dát pozor + všeobecný pokec
https://www.club-fiat.com/viewtopic.php ... 78#p166378
Vypadá to, že je to z výroby lepené na všech hranách.
V práci (podlahařina - montáž obvod. lišt v paneláku) se nám osvědčilo Montážní lepidlo Ceys Montack Express - je dost husté, takže drží hned.
Třeba Patex nebo Rex nebo Mamut (zkoušeli jsme jich fakt hodně, takže nevím který) byl řidší a drahej, tohle se nám osvědčilo nejvíc a rád s ním dělám. Mají je třeba v Hornbachu.
Bylo to v tématu Koupě Stila JTD, na co si dát pozor + všeobecný pokec
https://www.club-fiat.com/viewtopic.php ... 78#p166378
Vypadá to, že je to z výroby lepené na všech hranách.
V práci (podlahařina - montáž obvod. lišt v paneláku) se nám osvědčilo Montážní lepidlo Ceys Montack Express - je dost husté, takže drží hned.
Třeba Patex nebo Rex nebo Mamut (zkoušeli jsme jich fakt hodně, takže nevím který) byl řidší a drahej, tohle se nám osvědčilo nejvíc a rád s ním dělám. Mají je třeba v Hornbachu.
Stilo MW 2003 JTD 85 kW
Ahoj idefixy, už más vyměněné ty dveře? Já mám opačný problém-plast tam mám a líbilo by se mně to bez plastu. Ale mám tmavě šedou metlu. Díval jsem se na net, že dveře stojí 1500-2000.idefix píše:vanDave :JO jo viděl jsem to právě od Tebe na fotu možná i v tomto tematu. Ono je to asi lepené,měl jsem to slíbené (stále mám) z jedné vrakarny ,ale zatím stale nic a když to bylo tak bouraný na zadek
Viděl jsem i nějaké fotky s odmontovaným plastem a na tom plastu jsou vystřeďovací výstupky/trny, které prochází dveřmi skr, takže když nych plast sundal, tak bych tam měl dírky a musel bych to kitovat atd. Takhle bastlit se mně to nechce, to bych radši vyměnil kus za kus.
Stilo MW 2003 JTD 85 kW
Za mě nedělej to budeš litovat. Stačí trochu sněhu a mráz a do kufru se nedostaneš leda jako já oknem. Zkoušel jsem sehnat,nakonec plast byl + celé zadní vrata tmavě modrá za 3tis. to jsem nechtěl. Tak alespoň vždy před zimou se snažím namastit vzadu ten plast silikonovým olejem,abych mohl lépe odšpachtlovat namrzlý sníh. A je to jen blbý plast
Díval jsem se, že se na té vodorovné ploše nárazníku pod 5. dveřmi drží voda, protože je spadovaný směrem do auta, tak přemýšlím, že tam navrtám na každé straně odtokovou dírku.
Stilo MW 2003 JTD 85 kW
Dírky jsou v tom plastu origo čistil jsem je několikrát,ale jak se to za autem mele tak prach to za chvíli zase ucpe .
Dnes jsem ten spodní plast zdemotnoval multifunčním nástrojem ze svého Stila, takže je na prodej, pokud ho někdo chcete.
Stačí přilepit kvalitním montážním lepidlem (Mammut, T-rex atd).
Stačí přilepit kvalitním montážním lepidlem (Mammut, T-rex atd).
Stilo MW 2003 JTD 85 kW