Svítí vstřikování, nedrží volnoběh
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Začátečník
Svítí vstřikování, nedrží volnoběh
Doufám že mi někdo poradí, už nevím kam šáhnout, po nastartování na 3 válce musím trochu přidat plynu, pak se rozsvítí vstřik a volnoběh se srovná na 950 otáček a jede na 4, a poté při jízdě, když dojíždím ke křižovatce a vyřadím tak otáčky na 500 a do 2-3 vteřin zpět naskočí na 950, dal sem nový svíčky, kabely ke svíčkám, vstřikovače, zkoušel sem i odpojit lambdasondu a je to pořád to samé, cívku i eletriku ke vstřikům jsem měřil, vše v pořádku, čerpadlo tlačí 3 bary jak má, jediné co stím ještě může souviset tak je snímač polohy škrtící klapky a před ním blíž k filtrboxu je ještě druhý snímač, tuším že je to něco jako váha vzduchu, je tam spirála s takovou špičkou, poradí někdo čím by to mohlo být? Jedna se o motor 1.6 8v 65kw 90 koní 176A9.000. Předem díky za rady.
Fiat Punto Sporting 1.6 8V 65kw 90hp
- Reklama
Re: Svítí vstřikování, nedrží volnoběh
ten snímač polohy škrt. kl. by to mohl být.Mě to na tom samem motoru dělalo taky.Po výměně je to dobrý už víc jak 10k km. To čidlo s tou spiralkou je čidlo teploty vzduchu
co jde do sání.Zkus ho proměřit na odpor,ale tím to asi nebude.
co jde do sání.Zkus ho proměřit na odpor,ale tím to asi nebude.
Rossi
Fiat Punto 1.6Mk1 90 ELX resuscitován
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
Ja po skúsenosti s mojim autom vám len poradím že musíte ísť od sviečky smerom ku RJ... podobný problém môže spôsobiť čokoľvek, proste treba ísť postupne... a kedže u mňa to bola nakoniec RJ môžem len napísať nezabudnite na ňu- že aj tam môže byť problém....
sporting speedgear r.v. 2000
-
- Začátečník
Tak sem záhadu dnes odhalil, upadený podtlak brzd, vyměnil sem hadičku a valí to jak má...
Fiat Punto Sporting 1.6 8V 65kw 90hp
to přece muselo málo brzdit. respektive jsi musel šlapat na brzdu velkou silou.
Rossi
AUDI A6 3.0 Quatro 2002
AUDI A6 3.0 Quatro 2002