Zvuk rozvodu 1.2 59kW

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
patriot99
Zkušenej Fiaťák

Zvuk rozvodu 1.2 59kW

Příspěvek od patriot99 »

Zdarec lidicky :) Potrebuji aby si nekdo poslechl zvuk z rozvodaku..... Rozvody mam nove... podle me je moc napnutej rozvodovej remen.... :( Diky

https://www.youtube.com/watch?v=Mr5j4DQ ... e=youtu.be
Fiat Punto 1.2 59kW
Reklama

Cabuto
Zkušenej Fiaťák

Re: Zvuk rozvodu 1.2 59kW

Příspěvek od Cabuto »

No uz je asi pozde ale ume to zni snad stejne nevsiml sem si natom niceho zvlastniho a aspon si me aj utesil v tom ze mas tez benzin se zvukem dieselu :-)
Punto mk2 sporting 1.2 16v LPG muj 1:)
sefik
Fiaťák

Příspěvek od sefik »

Fakt to zní jak nafta :D
sundej kryt a zkus prstem, jak se rozvoďák propíná (málo, ani moc, nevím kolik teď má bejt ta "vůle") a jestli není šiblej o zub.. :) Rozvody sis někde nechával dělat?
Puntík 55s na LPG
patriot99
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od patriot99 »

Ale panove :D Zvuk motoru je dobrej :D Trochu rachoti napinaci kladka.... jo nechal jsem si ho delat u mechanika a ten mi rekl ze slysi remen.... Pokud byl posunutej o zub, tak by to bylo znat na volnobehu i na vykonu. Ale asi zajedu nekam jinam a reknu at se na to kouknou a nastavi podle pripravku.
Fiat Punto 1.2 59kW
drago47
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od drago47 »

Ahoj,chcel by som meniť rozvody.Ako bude mi to robiť mechanik ale rozvody si chcem objednať sam našiel som za 75 ečka kopletnú sadu aj z vodnou pumpou.Ale nie som si istý či to nemám nechať naňho.
Ako viem nájsť presne na môj typ aj podla kódu motora ale či v tých vodných pumpách nieje rozdiel, ďakujem za každé info
Punto II 1.2 16V HLX,r.v.2001,5.dv.,
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“