natírání podvozku

Tlumiče, pružiny, kola, pneumatiky, brzdy, řízení

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Jezdec
Znalec

Re: natírání podvozku

Příspěvek od Jezdec »

Dneska se vyvařuje co-čkem a ne autogenem, aby to hnilo jak píšete. Vyvařil jsem několik aut, včetně svých a nikdy mi to nehnilo jak tady píšete. Vyvařil, natřel základem, nastříkal spodek a dutiny, neměl jsem problém. Uno jsem taky dělal, moje logo, pět roků jsem s ním jezdil a při prodeji jsme to procházely a vše bylo v pohodě. Bordel dělá akorát když někdo šetří a vyvařuje kousky blatníků než by koupil lemy, tak to potom do dvou let vyleze. Ale zase záleží jak je to ošetřené a nastříkané. Máme každý jinou zkušenost ale já bych se toho nebál.
Škoda fabia 1.4 50kW r.v. 2000 - Pracovní
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
Reklama

another
Fiaťák

Příspěvek od another »

Podle rad jsem se podíval na zadní podběhy blatníků.Levý je orezlý,ale zatím dobrý.Za to pravý je zkrz vyrezlý.Už jsem objednal ty podběhy od Polcaru a bude se opravovat :lol:
Inu klasika pravá strana je horší jak levá,taky toho víc schytá.
Fiat Punto 60 SX, r.v. 1997, 3dv., French Exports
http://another.rajce.idnes.cz/Punto
patriot99
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od patriot99 »

Zdarec panove 8) Potrebuju poradil ohledne prahu.... Chtel jsem vystrikat prahy voskem ale jak jsem zjitil tak je mam pekne orezle... :? Mam je teda vystrikat voskem? Nebo mam pouzit jinej pripravek. Diky za kazdou radu 8)
Fiat Punto 1.2 59kW
peta.smolik
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.smolik »

Rozhodně tam nastříkej olej a čím víc tím líp a často. Voskem jsem to udělal kdysi a byla to chyba. Pokud už jsou vorezlý zvenku bude to i vevnitř a vosk to nezastaví ale olej to výrazně zpomalí
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
patriot99
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od patriot99 »

Z venku zatim nejsou :) Alespon uz vim co s 5L vyjeteho motoroveho oleje :twisted: :mrgreen:
Fiat Punto 1.2 59kW
patriot99
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od patriot99 »

peta.smolik:Jeste takovej technickej dotaz :wink: Jaky pouzivas olej do prahu. Mas to ve spreji nebo mas primo kompresor. Diik

Edit: Koupim tohle a bude: http://www.autokosmetika-tectane.cz/och ... zku-400-ml
Fiat Punto 1.2 59kW
sefik
Fiaťák

Příspěvek od sefik »

já měl zrezlej spodek u úchytů sedačkek na obou stranách, takže mi to karosář zadělal skoro k nepoznání a mám to přetřeny několika vrstvama antikorozní základovkou a pak bodyčkem a už to přes 2 roky drží a snad ještě dlouho bude! :)
Puntík 55s na LPG
Odpovědět

Zpět na „Punto - podvozek“