TUNING - Alu kola, pneumatiky a podložky
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
To je docela dost, jak to že tak moc. Mi bylo řečeno od prodejce těch disků, že tam přijdou závity 28 mm, tudiž asi o 3 mm delší než ty co jsem měl na 13" plechovýchJenda01 píše:Jsou tam delší o 15mm.tomacito píše:Stejné disky mám taky jen 14" jaké tam máš šrouby?Jenda01 píše:Ahoj alu kola 15" pneu 185/55 vzadu podložky 15mm + doraz,
Fiat Punto 1,2 SX 60 5dv r.v. 97 - červená metalíza
- Jenda01
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tak to nevím, ale sedí to bez problému, neškrtá to o buben.tomacito píše:To je docela dost, jak to že tak moc. Mi bylo řečeno od prodejce těch disků, že tam přijdou závity 28 mm, tudiž asi o 3 mm delší než ty co jsem měl na 13" plechovýchJenda01 píše:Jsou tam delší o 15mm.tomacito píše: Stejné disky mám taky jen 14" jaké tam máš šrouby?
Katy píše:Mario píše:jaké GUMY NA 185/60 na 14"ráfky
BARUM BRAVURIS
BRIDGESTONE RE-720
FALKEN ZE-512
jsou v ceně zhruba od 1300 do 1650 kč.
????
SAMO ,ŽE PRO SPORTINGA
- ty bych volila !
no tak jsem se byl zeptat v pneuservize a BRIDGESTONE RE-720 už nedělaj maji nejaký dvousměrný RE300 za 2100 kč . , Falken nemaji v nabídce vůbec , Bravurisy maji za 1200kč takže skončim asi na nich .
(1.2 16v, 80ps , 6 speed) + pure Italia = Sporting (zatím najeto 182tis.km)
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Takže nenašiel som tu konkrétnu odpoveď niekoho, kto to aj prakticky vyskúšal:
Rozmýšľam nad diskami 7,5x16 ET35 s pneu 215/40 R16 a neviem či mi to vojde ak len zaklepem vnútorné lemy blatníkov. To že auto zomrie a stvrde je mi jasné. Len proste chcem vedieť, či mi tam bude aj tak niečo šuchať alebo nie. Podvozok je seriový.
Poprosím odpovede niekoho, kto to aj vyskúšal s detailami, že s akou šírkou disku, s akým ET a s akými penu to skúsil.
Ďakujem veľmi pekne za odpovede
Rozmýšľam nad diskami 7,5x16 ET35 s pneu 215/40 R16 a neviem či mi to vojde ak len zaklepem vnútorné lemy blatníkov. To že auto zomrie a stvrde je mi jasné. Len proste chcem vedieť, či mi tam bude aj tak niečo šuchať alebo nie. Podvozok je seriový.
Poprosím odpovede niekoho, kto to aj vyskúšal s detailami, že s akou šírkou disku, s akým ET a s akými penu to skúsil.
Ďakujem veľmi pekne za odpovede
ahoj, ja ti k tomu muzu rict jen tohle:
mam ted 8,5*16 ET 34 vzadu, obuti 195/40 a kdyz jsem nemela zaklepane hrany lemu tak jsem skrtala hlavne v zatackach a pri zhoupnuti nerovnosti.
Pokud ma seriov podvozek, urcite zaklepej fest !!!
ale jinak je tam klidne das ty kola 7*16
mam ted 8,5*16 ET 34 vzadu, obuti 195/40 a kdyz jsem nemela zaklepane hrany lemu tak jsem skrtala hlavne v zatackach a pri zhoupnuti nerovnosti.
Pokud ma seriov podvozek, urcite zaklepej fest !!!
ale jinak je tam klidne das ty kola 7*16
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz