Miesta hovadského písma sa nauč gramatiku. V Prvom príspevku si nepísal, že ti to vypína za jazdy a stále sa nevie typ toho rádia. Závada môže byť elektrika vozu, ale aj samotné autorádio. Takže Vypína sa píše takto:
5-ko píše:Miesta hovadského písma sa nauč gramatiku. V Prvom príspevku si nepísal, že ti to vypína za jazdy a stále sa nevie typ toho rádia. Závada môže byť elektrika vozu, ale aj samotné autorádio. Takže Vypína sa píše takto:
Vypína
hrdina pise sa Miesto a nie Miesta.............a tu nie sme v jazykovednom ustave sa preber...chces poradit porad.....ak nie ser namna
Naposledy upravil(a) mads†ein dne 17 dub 2006, 17:49, celkem upraveno 1 x.
5-ko píše:Miesta hovadského písma sa nauč gramatiku. V Prvom príspevku si nepísal, že ti to vypína za jazdy a stále sa nevie typ toho rádia. Závada môže byť elektrika vozu, ale aj samotné autorádio. Takže Vypína sa píše takto:
Vypína
hrdina pise sa Miesto a nie Miesta.............
Tak teraz to úplne vychytaj... Som na teba pyšný... Hlavne že si tu napísal ten typ toho rádia...
Ta to je zvlášne... Na rádiu by mohol byť problém takýto:
Namá zapojený káblik plus, čo ide od spínacej skrinky. Takže neni na ňom 12V ako keď je naštartované, preto si rádio myslí, že máš motor zhasnutý a vypína sa. AK ide o pravidelný interval vypínania sa.
skus vyskusat druhe radio docasne,aby sme vedeli postupne vylucit vsetky problemy..Ja mam tiez seriove radio a vypina sa mi len ked mam vypnuty motor...Vyskusaj druhe radio,tym zistime ci je OK
Ahoj, mám ten jistý problém, rádio vypíná po cca 20 min. a je jedno jestli auto stojí nebo jede. Přišel někdo na něco čím to je? Další problém je ten, že i po vypnutí zapalování zůstává svítit podsvícení okolo vypinacího tlačítka (někdy je zhasnutý). Má to tak být nebo to žere baterii? Je to origo rádio s kazetovou mechanikou.
Díky všem za rady.
Opravdu nikdo mneví proč to origo rádio vypne po 20 min.? Ještě mám dotaz: má to origo rádio na kazety, přepínání zvuku na přední a zadní reproduktory? Nemohu na to přijít.
Potrebujem poradiť na Fiate panda 2004 mám taký problém že mi samovoľne zapína rádio alebo počas cesty mi prepína cd a Tuner viete mi nejako poradiť budem vďačný za každú radu