MOJE PUNTO II - Ukažte ta svoje :) - kovvalsky
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO II - Ukažte ta svoje :) - kovvalsky
ono je to tazko kazdy je zvyknuty na tie cierne fukare a radio tak mozno preto alebo mozno to robi ten ramcek no ten sa nedal niako inak spravit ale nazivo neviem to vyzera vpohode ale clovek si nato zvykne hlavne ked pustis navigaciu ten rozdiel oproti obycajnej 4 palcovej je neskutocny uvidime je tam este dost roboty tak snad to niako vpohode dopadne hlavne nazivo to vyzera vsetko inak hlavne tie disky na ktore ked zasvieti slnko su strieborne a ked nie tak su sede ked budu kompletne dam foto momentalne som dokoncil puklicky
- Přílohy
-
- CAM00298.jpg (79.04 KiB) Zobrazeno 3520 x
-
- CAM00308.jpg (120.7 KiB) Zobrazeno 3520 x
one world, one dream, one car
- Reklama
ultra je to ta prestavbova sada tie z konkretnych aut aj o tom som rozmyslal ale tie maju strasne velke sosovky a bez angels eyes kruzku tak som volil variantu prestavby zatial funguje vsetko na 100 percent aj ked som sa natrapil zo zapojenimultraknyst píše:ty bixenony to jsou ty univerzalni nebo z nejakeho konkretniho svetla?
dnes som sa zacal hrat z kapotou kedze original tam nic zo spodu nebolo tak som tam nieco vyrobil
- Přílohy
-
- CAM00335.jpg (139.76 KiB) Zobrazeno 3463 x
a konecne aj skryte ventilky takze uz len gumky a ide sa prezuvat
- Přílohy
-
- CAM00313.jpg (130.31 KiB) Zobrazeno 3462 x
konecne som to skompletizoval aj ked bolo to velke trapenie hlavne ked som si rozbil zadne svetlo a debil mechanik my oskrel 3 disky a znicil jednu novu gumu takze absolutne nepocitane opravy ma vystavili a som stastny ze som to pred sezonou doskladal este som ale zvedavy ako to bude hrat zajtra s ato ide ladit
- Přílohy
-
- CAM00364.jpg (120.17 KiB) Zobrazeno 3364 x
-
- CAM00353.jpg (123.47 KiB) Zobrazeno 3364 x
-
- CAM00351.jpg (116.43 KiB) Zobrazeno 3364 x
a este jedna interierova a konecne dorobeny motorovy priestor
- Přílohy
-
- CAM00360.jpg (119.87 KiB) Zobrazeno 3367 x
-
- CAM00365.jpg (116.62 KiB) Zobrazeno 3367 x
-
- Zkušenej Fiaťák
stavil som na uplnu jednoduchost na fotke vyzeraju dost tmave ale v skutocnosti su takeho bledsieho odtiena nieco podobne autu stale som ale nenarazil na tie spravne kolesa lebo 17 v rozmere 4x100 je strasne malo aspon takych co za nieco stoja
Ako celok to na mňa pôsobí veľmi dobre Ale zadné svetlá sú krok späť radšej troška pritmavené série ako toto.. Ale to je len môj názor
4 doors, more whores!
Fiat Punto MK1 GT3 RcktDoggy
Fiat Punto MK1 GT3 RcktDoggy
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Pridam sa aj ja ak mozem,predok ako som davnejsie avizoval je excelentny:interier pohladom na fotku posoby fajn..len ta biela..sakra bacha na tu spinu vsetko bude vidiet.Len zadna cast ako kolega nadomnou posoby divoko,naj by bolo jemne zatmavit tieto cire,alebo aspon zamenit za klasiku.K diskom nato ze su 17 mohli by aj viac ukazat,cize hodilo by sa nieco ine,ale je tazko rozhodovat sa kym to na aute nemas,pokial vies vyskusat pred kupou je to fajn,no ak uz kupis.vela moznosti nemas.Tie Schmidty sa mi tam viac pacili.Inak ako s TP..mas tam 17 zapisane alebo si to riesil? ja riesim teraz tiez 16,povodne 15 som predal,vela som kolo toho uz zistoval,no v jednom obchode mi povedali ze na MK1 je od vyrobcov kolies povolene zapisat max 15 viac nie,tak neviem co natom pravdy,a ako to je u MK2,tie TUV certif. a podobne mi je jasne.
Koniec koncov stale si natom lepsie ako ja,kedze som momentalne bez diskov a obzeram sa po dacom inom aspon novom,tak mi vsade hlasia nemaju skladom a cakacka 2 tyzdne ,mesiac ci nevedia mi povedat
Koniec koncov stale si natom lepsie ako ja,kedze som momentalne bez diskov a obzeram sa po dacom inom aspon novom,tak mi vsade hlasia nemaju skladom a cakacka 2 tyzdne ,mesiac ci nevedia mi povedat
problem pri kupe diskov je ich STAV ked kupovat disky jedine jedine a opakujem jedine v 100 percentnom stave nikde uz nebudem nic renovovat bohuzial nemam take moznosti si ich vyskusat no niako to prezijeme no momentalne mam zapisane 14,15,16,17 keby som nebol vajcak dam si tam zapisat aj 18 ale co uz 17 stacia aj ja som bol prekvapeny ze su to neni velke kolesa mozno keby tam je hrubsia guma no to som ale nechcel uvidime co prinesie cas schmidt su schmidt ale ako som uz pisal zohnat ich v100percentnom stave v rozmere 4x100 r17 je nerealne alebo si treba pripravit tak nieco vyse tisicky euro a kupit nove uvidim co cas prinesie a mozno niake kupim ale urcite nie teraz inak tie kolesa mam zapisane po znamosti takze netusim ako je to z oficialnym zapisom ale bez zapisanych kolies by som nebehal pokuta je 300 euroHIISS píše:Pridam sa aj ja ak mozem,predok ako som davnejsie avizoval je excelentny:interier pohladom na fotku posoby fajn..len ta biela..sakra bacha na tu spinu vsetko bude vidiet.Len zadna cast ako kolega nadomnou posoby divoko,naj by bolo jemne zatmavit tieto cire,alebo aspon zamenit za klasiku.K diskom nato ze su 17 mohli by aj viac ukazat,cize hodilo by sa nieco ine,ale je tazko rozhodovat sa kym to na aute nemas,pokial vies vyskusat pred kupou je to fajn,no ak uz kupis.vela moznosti nemas.Tie Schmidty sa mi tam viac pacili.Inak ako s TP..mas tam 17 zapisane alebo si to riesil? ja riesim teraz tiez 16,povodne 15 som predal,vela som kolo toho uz zistoval,no v jednom obchode mi povedali ze na MK1 je od vyrobcov kolies povolene zapisat max 15 viac nie,tak neviem co natom pravdy,a ako to je u MK2,tie TUV certif. a podobne mi je jasne.
a co sa tyka zadnych svetiel necham ich zatial tak kedze aj ten abartovy znak je chromovy aj vyfuk tak to tam tak nevycnieva no uvidime casom co sa zmeni ale urcite ked bude cas po sezone chcem skladat podvozok
-
- Zkušenej Fiaťák
Podla toho co mi znamy hovoril staci ze ma jedno auto zapisane v TP disky a na zaklade toho vedia zapisat dalsiemu. Teda aspon znamy to tak vie vybavit. Len osobne ked som chcel zapisat tak nikto nemal moj rocnik na 17" zapisane.
Ked tak HIISS skus to takto ze zozenies kopiu TP niekoho s rovnakym autom so zapisanymi 16" a uvidis ci to spravia. Za pokus nic nedas.
Odoslané z HTC One pomocou Tapatalku
Ked tak HIISS skus to takto ze zozenies kopiu TP niekoho s rovnakym autom so zapisanymi 16" a uvidis ci to spravia. Za pokus nic nedas.
Odoslané z HTC One pomocou Tapatalku
Punto Sporting 1.2 16v 59kW r.v 2000
To je blbost na dopravnom ti zapisu disky len z papierom od vyrobcu a s tym typovym oznacenim tvojho auta ze ten urcity rozmervyrobca dovoluje inak mozes to risknut ako moj sused vydrzalo mu to tyzden a ma 1500 korun pokuty