pokial niekto budeme mat dotazy alebo otazky kludne piste odpoviem.
ps: vsetko okrem folii na oknach je spravene vlastnorucne

technicke parametre
r.v.: 2004, 1242cm3, 44kW (60PS), P, M5, Benzín, 5 dv., (5-miestne), 38000 km, Strieborná tm. metalíza
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
povodne som tam chcel mat nalepku s toho noveho punta co to maju v zadu na kufri ale to som nezohnal a jedine co sa my pacilo a bolo dostupne bola henta nalepka ale neni vylucene ze to nedam casom dolekeny8899 píše:daj to dole prosím ťato jak keď si niekto dá na 1.1 nálepky GT
je to povodny plech ktory je pod tou umelou fiatackou maskou len je natrety na ciernoKaty píše:a co je to černe s dolikama misto te masky ?
to urcite chcem len skor chcem polozit auto nizsie a az potom kupit elektrony lebo sa moze stat ze potom ten elektron tam nevopcham a co som sa dival tak pruziny stoja okolo 150 euro co je prijatelna cena plus cena za vymenu to neviem kolko moze stat a co si pod pojmom tuning predstavujem ? kazdy clovek nieco ine mna co najviac stve na celom aute je ze sa NEDAJU zohnat ziadne pekne predne svetlaVencapunto píše:Když koupíš nějaký slušivý kola,položíš auto na zem je to bude super.Otázka co si pod pojmem tuning představuješ.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |