Dikes
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
zacnem pri najlacnejsom, 30€ NGKkkristian píše:ja som to riesil 2 tyzdne dozadu-auto pri rozbehu dusilo, na volnobeh slo ok, sem tam sa pridusilo a zas ok. Cievka bola menena rok dozadu, zistil som, ze sarapatu robi valec c 2. Skusil som tam vymenit sviecku, nezabralo, meral som kable multimetrom, aj odpory boli ok (odpor sa zvacsoval spolu s dlzkou kabla, meral som vsetky 4). Nakoniec som aj tak vymenil kable a zrazu je vsetko ok
Z uvedeneho vyplyva, ze kable nejdu normalnym sposobom odmerat, ani neiskrili po tme, atd.
Prasklá/netěsná hadička od sacího potrubí k snímači podtlaku.HIISS píše:auto nastartuje nedusi sa,pohnem sa bez problemov,avsak hlavne ak preradim na 3.stupen a razantne pridam zacne sa to dusit,motor podskoci..akoby z vyfuku az strelilo,skace to..a ukludnuje sa ak povolim plynovy pedal..a necham to rozbiehat slabsou nohou.
cinzano píše:Prasklá/netěsná hadička od sacího potrubí k snímači podtlaku.HIISS píše:auto nastartuje nedusi sa,pohnem sa bez problemov,avsak hlavne ak preradim na 3.stupen a razantne pridam zacne sa to dusit,motor podskoci..akoby z vyfuku az strelilo,skace to..a ukludnuje sa ak povolim plynovy pedal..a necham to rozbiehat slabsou nohou.
cinzano píše:Cívky na 55 byly jednu dobu na Aukru asi za 400/ks a kabely jsou celá sada kolem 400-500 Kč (Elit atd.).
Nedávno jsem někde narazil na radu, podle které často stačí cívku vymontovat, přenést do tepla, nechat pořádně vyschnout a utěsnit namočením do barvy (pochopitelně kromě kontaktů). Většinou prý je cívka v pořádku a poruchy způsobuje jen průnik vzdušné vlhkosti. Nezkoušel jsem to, ale zdá se mi to dost dobře možné.
Bude to tím, že to máš rozbitývandrak23 píše:no ja by som možno aj oponoval... nemusí to byť tou hadičkou, napr. mne ju úplne roztrhlo a auto šlo aj bez nej možno mám snímač podtlaku pokazený ale auto ide tak ako inokedy možno má väčšiu spotrebu, akurát z motora počuť sičanie ale nemá to vplyv na otáčky, práve ked tam dám normálnu hadičku tak motor dusí. čím to môže byť?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |