Nazdar chlapy som tu nový

preto vám chcem predstaviť moje punto

kúpil som ho od uja za (podržte sa) 200 €

Dôvod bol hlavne ten že uloženia zadných ramien konkrétne ložiská v nich boli (sorry za výraz) na sračky.. nové uloženia na obe strany ma vyšli 40€ a robotu som mal zadarmo v servise ktorom pracujem.. má najazdené 141,000

Kolesá sú nič moc ale teraz cez zimu ich chcem trochu zmachliť a potom na leto možno kúpim dáke puklice

No ale poviem vám ked som do toho auta 1. krát vošiel tak som sa zhrozil

v tom aute bolo tolko bordelu a blata že by ste tam normálne vypestovali za vrece zemiakov

proste som vyhodil celý interiér bolo treba aj povyvárať podlahu to som spravil s ocovov pomocou potom som vykefol koberec

len to kefovanie mi zabralo hádam 5 hodín !! ale výsledný efekt myslím stojí za to

dalej som všetky plasty počistil a takto som sa hral asi týždeň (asi pred mesiacom ked bolo ešte priatelné počasie

no a najviac som spokojný so sedačkami

sú čisté neprepálené proste niečo dokonalé

no a ešte prehy som musel nastriekať tým asfaltovým BODYčkom lebo to trochu hrdzavelo

no

na to že je to za 200 € tak myslím že sa to oplatilo kúpiť ved posúdte sami

A ešte niečo ku mne

Volám sa Jaro mám 17 rokov (štve ma že ešte nemôžem sám jazdiť len s otcom

) a som z Ružomberka... A ešte k rádiu

bolo tam také rádio že sa ani nevyjadrujem

mám nové cca 2 týždne Pioneer DEH 2500 UI (alebo IU neviem presne).. fotky mi nešlo uploadnuť sem tak sú tu kto chce
http://uloz.to/xBGjdTPD/punto-rar" onclick="window.open(this.href);return false; Heslo: woofer