Carat Tuning Party 21.-22.6.2013
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: Carat Tuning Party 21.-22.6.2013
keby nas tam pride aspon zo 10 aut tak kludne treba zavolat suporiadatelovy a oni by vyhradili priestor
one world, one dream, one car
- Reklama
Tak na tam budem urcite. Sice nestiham auto vytlmit a dat dokopy lak no ucast na carate urcite nepremeskam.
-
- Všeználek
akurat sme dovysavali, vyumyvali navoskovali, este jednu vec zajtra urobim a uz len budem dufat ze cez tyzden nebude prsat a ficime na ,, de la carat,,
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
aj my s bratom sa chystáme ale asi až v Sobotu ráno. Idú aj cabriá z TN?
FIAT PUNTO CABRIO
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
pravdepodobne nie.... pepaxx sa mi zda ze robi a ja idem v piatok asi na chlastacku
Punto Cabrio
- mayo
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
ja mam tiez naplanovanu sobotu
btw. to klubove miesto by nebolo zle... myslim,ze okolo desat aut by mohlo byt
btw. to klubove miesto by nebolo zle... myslim,ze okolo desat aut by mohlo byt
http://www.club-fiat.com///viewtopic.php?t=7307" onclick="window.open(this.href);return false;
- tak ako chalani, stretneme sa tam niekde? ...ak všetko vijde, s kovvalskym by sme v sobotu ráno mali doraziť
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
-
- Všeználek
my s erikom planujeme prist v piatok okolo tej 17-18tej, uz byt tam...
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Caute..Takze zajtra mame carat,bude tam plno aut-ludi..cirou nahodou najst sa a k sebe zhromazdit bude tazke,a hlavne vediet ktora kopa sa bude tvorit,ako poniektory viete ja idem bez svojho auta..nakolko este ho nemam spravene takze nehladajte zlate Punto MK1 ) a tak sa len zveziem..kto by mal zaujem sa pridat k nam puntam-z fora..mozem mu poskytnut tel.cislo ..staci mi napisat SZ a ak dojde na miesto..staci mi zavolat a skusim mu priblizit kde sa nachadzame..tuna ho zverejnovat nebudem,som tu este do noci..v pripade este rano pozriem forum...cize ked tak SZ..
Z vychodu ideme dve auta,z toho jedno punto-Puntoracer..odchadzame 11:00 z KE..priblizny cas prichodu na zraz po prichode do PN,umyti,nakupoch,ci kave odhadujeme tak okolo 17:30..takze verim ze sa niektory najdeme a vecer vytvorime nejaku dobru atmoseru a pokec pri grile...toto je aj dobry start ci spoznanie do dalsieho zrazu a uz cluboveho v Nitrian.Rudne ktory bude v auguste..cize berte to ako pozitivum ..vidime sa
Z vychodu ideme dve auta,z toho jedno punto-Puntoracer..odchadzame 11:00 z KE..priblizny cas prichodu na zraz po prichode do PN,umyti,nakupoch,ci kave odhadujeme tak okolo 17:30..takze verim ze sa niektory najdeme a vecer vytvorime nejaku dobru atmoseru a pokec pri grile...toto je aj dobry start ci spoznanie do dalsieho zrazu a uz cluboveho v Nitrian.Rudne ktory bude v auguste..cize berte to ako pozitivum ..vidime sa
- tak Carat za nami, veru nelutujem, že som išiel, bolo super , aj ked najbližšie dni si budem liečiť popálenini , chcem podakovať hlavne Kovvalskemu a jeho priatelke, za super spoločnosť počas celelého dňa a aj ostatným fiaťákom čo sme postretali, menovite: Becker, Mayo, PunTun, PetkoPN, Puntoracer, Hiiss a môj sused čo tam bol na Grandéčku, fakt všetko úplný pohodáci, tak dúfam, že sa vidíme na Celoslováku
fotky:
http://mattotn.rajce.idnes.cz/Tuning-Carat13" onclick="window.open(this.href);return false;
fotky:
http://mattotn.rajce.idnes.cz/Tuning-Carat13" onclick="window.open(this.href);return false;
Fesaci:)
- Přílohy
-
- 20130622_122942i.jpg (92.64 KiB) Zobrazeno 9146 x
Punto MK2a, 1.2 ELX, 44kW, r.v.2001
jj bolo dobre matto dik za celodennu spolocnost clovek si domov odniesol spalene nohy , zmiesane pocity , a jedno tretie miesto v sql funi
ps:chalani kde ste mali tie punta ked som ich tam nevidel
ps:chalani kde ste mali tie punta ked som ich tam nevidel
one world, one dream, one car
-
- Všeználek
konecne som schopny nieco napisat...bolo super, akurat az prilis horuco, co sa ukazalo az vecer...ked som dal dole triko zistil som ze mam pod nim este jedno , som rad ze som spoznal dalsich fiatakov Matto a Kovvalsky ..super chalani, puntuna som videl az pri odchode a registroval som este cierne punto s abarthovym naraznikom z PP... cesta domov nekonecna,vsetko by bolo v pohode, keby sa mi nezasekol siber a neurval som packu ...hold musim zohnat druhu (ak by niekto o nejakej vedel, uvitam)..ale inak poohoda...domov sme dosli okolo 21ej, sprcha a potom som nevedel o svete a este dnes som rozbity
Tak vidim,ze spolocne zoskupenie vozov akosi nevyslo,tak zrejme to pri tej ploche nebolo jednoduche...aspon pocasie vyslo..matto super fotky,niektore auta sa uz opakuju par rokov bezo zmeny ale maju co-to do seba aj tak..a to cierne grande s ilavskou znackou nepoznate?nechodieva tuna na forum?ma to pekne upravene chalan a aj ho inzeruje na nete...tak vidime sa na celoslovaku uz nech to je tu!
Bravo 198 1.4 T-jet Sport
Banshee- to spoločné parkovanie by bolo velmi obtiažne pri tom počte aut, to jedine keby sme prišli všetci fiaťaci spoločne, ale aj tak kúsok od nás bol Becker a Puntoracer aj to čiene Grandéčko, škoda, že PunTunove Cabrio sme s Kovvalskim nenašli, chceli sme ho okuknúť ... k tomu čiernemu Grande, to patrí otcovi môjho spolužiaka zo základnej, býva dve ulice odomňa , doteraz sme sa poznali iba z videnia, no na Carate sme dosť pokecali, v pohode chlapík, trošku nám aj ozrejmil ako to ,,chodí,, v tom TuningBattli (súťaž lešteniek), pozvali sme ho aj na Celoslovák, aj som spomínal toto fórum, tak možno sa časom aj zaregistruje.
- inak respect Puntoracerovi , za tú cestu domov, ja som to mal domov iba nejakých 50km a aj tak som prišiel poriadne rozbitý
- inak respect Puntoracerovi , za tú cestu domov, ja som to mal domov iba nejakých 50km a aj tak som prišiel poriadne rozbitý