Carat Tuning Party 21.-22.6.2013
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Všeználek
Carat Tuning Party 21.-22.6.2013
Kto sa tam chysta, odkial...
Co sme boli minuleho roku, tak takmer vsetky znacky (kluby) tam mali vyhradene miesta, velky pristresok a tam boli zgrupeni, mohli by sme spachat nieco podobne, planujeme ist od piatka do soboty vecera...nebolo by mozno odveci sa tam postretavat
Co sme boli minuleho roku, tak takmer vsetky znacky (kluby) tam mali vyhradene miesta, velky pristresok a tam boli zgrupeni, mohli by sme spachat nieco podobne, planujeme ist od piatka do soboty vecera...nebolo by mozno odveci sa tam postretavat
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
- Reklama
Re: Carat Tuning Party 21.-22.6.2013
- aj ja nad tým uvažujem
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
ja idem
Fiat Punto 1.9JTD-vybratý katalizátor,vybratý egr,výfuk holá rúra,športový podvozok-tlmiče+pružiny,rozširovacie podložky-1cm,xenóny,denné svietenie,fólie ...a iné.
ja tam tiez budem
FIAT PUNTO EVO cierna metaliza. 1,3 MTJ 55kW r.v. 2010
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak trocha to tu ozivme..vidim par mena predomnou co uz prejavily zaujem prist..verim ze este nejake sa pridaju a mohli by sme sa tam pekna kopa zozbierat..otazka este znie kedy planujete dojst??Lebo ja S Petom-Puntoracer.. uz urcite piatok k veceru...vtedy sa tam zacnu auta naskladnovat na travnik..a zaroven vecer super hudba...na dalsi den budu sutaze sprinty..obhliadky aut atd.Cize mohli by sme sa stretnut tam uz v piatok k veceru...dat vsetci auta k sebe to by sme este dohodli miesto kde presne,minuly rok sme s Petom parkovali hned na zaciatku po lavej strane jak je prijazdova cesta..ze nas aj bolo vidiet..tak by bolo dobre aj teraz,..auta k sebe rozlozit grily...kto by mohol tak by zohnal aj nejaku pasku..na ohranicenie Talianov ..aby niekto vedla nas iny sa nehodil..myslim ze Peto by mohol si nieco take ty zohnat ..a niekedy v sobotu vecer by sa slo prec..nakolko ja mam nejakych 400km to takmer od Kosic..tak este mozno by som este niekde prespal na Liptove a v nedelu zavital do tatralandie podla situacie s kym pridem a pocasia.
PS ..rad by som siel ja z Kosic..uz tak aj na 12:00 aspon..nakolko 4h cesty urcite..a ked dojdem tak bude pobombardovane hmyzom..cize ho budem musiet aj nekde umyt..hodinka urcite..kym nieco este tam najdeme v okoli na umytie lebo minuly rok bol problem..takze 12:00 odchod urcite..aj ked o hodinku skor..by som sa nebal..radsej v klude ist a dojst zavcasu..lebo minuly rok sme tak dosli ze co ledva sme sa rozlozily uz tma bola
PS ..rad by som siel ja z Kosic..uz tak aj na 12:00 aspon..nakolko 4h cesty urcite..a ked dojdem tak bude pobombardovane hmyzom..cize ho budem musiet aj nekde umyt..hodinka urcite..kym nieco este tam najdeme v okoli na umytie lebo minuly rok bol problem..takze 12:00 odchod urcite..aj ked o hodinku skor..by som sa nebal..radsej v klude ist a dojst zavcasu..lebo minuly rok sme tak dosli ze co ledva sme sa rozlozily uz tma bola
-
- Všeználek
mam policajnu pasku akurat ...a to asi nebude to prave
dobry napad, zisla by sa paska v talianskej trikolore ale taku som este ani nevidel,takze to neni velmi realne asi ja ked tak tak tiez piatok pridem.
1.2 8V 2000
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Peto..ved ta uplne staci trdlos ...na tu som aj u teba mieril ,ci vedia v reklamke aj pasku spravit? asi nie..jedine inde..no zbytocne platit ..len nieco s cim ohranicime priestor,pred policajnou budu mat respekt ..ved pamatas aj z minuleho roka Intousa s Phuffom tiez boli nou obviazany
- peter963
- Zkušenej Fiaťák
Caute puntaci,dufam ze do zrazu dam blatnik,naraznik do laku.Nepojdem tam stakym cudom.A kde to presne bude?
PETER Sn.-FIAT PUNTO-1.7 TD SX 5dvr.Ex
PETER Jun.-FIAT PUNTO-1.2 60 SX 3dvr.Ex
Prirastok FIAT FREEMONT 2l JTD
PETER Jun.-FIAT PUNTO-1.2 60 SX 3dvr.Ex
Prirastok FIAT FREEMONT 2l JTD
-
- Všeználek
tha mozem ju doniest ...majaky netreba?
Určite prídem aj ja s mojím Punťákom už v piatok ...
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Takze ja len dodam,ze co minuly rok to vyslo,tento rok to nevynde a ucast moja padla..sa nezucastnim kvoli zrazke auta..no pritomnostou mojej osoby by som tam mal byt..cize dufam ze aspon nejake auticka z fora co sa pozname uz alebo spozname dame dokopy..a vytvorime pekny vecer niekde pri grilovanych klobaskach a dobrej debate ...takze uz len dohodnut tesne pred odchodom sa nejako ci da jeden z tade cislo kazdemu a ak dojde na zraz kazdy mu zavola kde sa nachadza a tak dame ku sebe auta,lebo hladat sa na slepo na zraze je somarina to nepojde