Je tu nekdo s marejkou?
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Marejka ...
... tu jsem dva roky měl. 2.4 TD s úpravami a nemůžu říct ani ň špatného ))
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Marejka ...
ono asi zaleži na jaky kousek trefíš ale asi všeobecně platí že za malo peněz málo muzikyMirek píše:... tu jsem dva roky měl. 2.4 TD s úpravami a nemůžu říct ani ň špatného ))
MAREA WEEKEND 1.9 JTD
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
V mém případě to bylo spíš ... jaký si to uděláš, takový to máš )) Měl jsem ji novou ...PATY píše:ono asi zaleži na jaky kousek trefíš ale asi všeobecně platí že za malo peněz málo muzikyMirek píše:... tu jsem dva roky měl. 2.4 TD s úpravami a nemůžu říct ani ň špatného ))
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Né kdeby ale nebyl by to špatny nápad jen na to mít vtu pravou chviliMirek píše:V mém případě to bylo spíš ... jaký si to uděláš, takový to máš )) Měl jsem ji novou ...PATY píše:ono asi zaleži na jaky kousek trefíš ale asi všeobecně platí že za malo peněz málo muzikyMirek píše:... tu jsem dva roky měl. 2.4 TD s úpravami a nemůžu říct ani ň špatného ))
MAREA WEEKEND 1.9 JTD
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
A wo wo wo wo tom to jePATY píše:Né kdeby ale nebyl by to špatny nápad jen na to mít vtu pravou chviliMirek píše:V mém případě to bylo spíš ... jaký si to uděláš, takový to máš )) Měl jsem ji novou ...PATY píše: ono asi zaleži na jaky kousek trefíš ale asi všeobecně platí že za malo peněz málo muziky
Měl jsem Mareu 1,8 16 V
Měl jsem Mareu 1,8 16 V a byla super. Vše fungovalo tak jak má. Jezdila super. Průměrná spotřeba byla 8 l/100 km. (70% město).
Re: Marea
jEEf píše:nazdar lidicky, nevite o nejakem sikovnem webu kde jsou foto s vyslechtenou marejkou.
Cau Jeef pozri sa na tuto stranku www.fiatmareaclub.com
VRAZDA
Potize s palubkou
Ahoj lidi,bracha ma mareu 1,9td rv96 udajnych 110000km (z dovozu),na palubnim pocitaci mu neustale blika ERROR CLI , nevi nekdo co to je,a jak to odstranit?A jaky byste mu doporucili zarovky do podkavacich svetel,ma tam H1 12V 55W a sviti to dost mizerne.Dik za odpoved