Je tu nekdo s marejkou?
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Marejka ...
... tu jsem dva roky měl. 2.4 TD s úpravami a nemůžu říct ani ň špatného
))

-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Marejka ...
ono asi zaleži na jaky kousek trefíš ale asi všeobecně platí že za malo peněz málo muzikyMirek píše:... tu jsem dva roky měl. 2.4 TD s úpravami a nemůžu říct ani ň špatného))
MAREA WEEKEND 1.9 JTD
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
V mém případě to bylo spíš ... jaký si to uděláš, takový to mášPATY píše:ono asi zaleži na jaky kousek trefíš ale asi všeobecně platí že za malo peněz málo muzikyMirek píše:... tu jsem dva roky měl. 2.4 TD s úpravami a nemůžu říct ani ň špatného))

-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Né kdeby ale nebyl by to špatny nápadMirek píše:V mém případě to bylo spíš ... jaký si to uděláš, takový to mášPATY píše:ono asi zaleži na jaky kousek trefíš ale asi všeobecně platí že za malo peněz málo muzikyMirek píše:... tu jsem dva roky měl. 2.4 TD s úpravami a nemůžu říct ani ň špatného))
)) Měl jsem ji novou ...

MAREA WEEKEND 1.9 JTD
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
A wo wo wo wo tom to jePATY píše:Né kdeby ale nebyl by to špatny nápadMirek píše:V mém případě to bylo spíš ... jaký si to uděláš, takový to mášPATY píše: ono asi zaleži na jaky kousek trefíš ale asi všeobecně platí že za malo peněz málo muziky)) Měl jsem ji novou ...
jen na to mít vtu pravou chvili

Měl jsem Mareu 1,8 16 V
Měl jsem Mareu 1,8 16 V a byla super. Vše fungovalo tak jak má. Jezdila super. Průměrná spotřeba byla 8 l/100 km. (70% město).
Re: Marea
jEEf píše:nazdar lidicky, nevite o nejakem sikovnem webu kde jsou foto s vyslechtenou marejkou.![]()
Cau Jeef pozri sa na tuto stranku www.fiatmareaclub.com
VRAZDA
Potize s palubkou
Ahoj lidi,bracha ma mareu 1,9td rv96 udajnych 110000km (z dovozu),na palubnim pocitaci mu neustale blika ERROR CLI , nevi nekdo co to je,a jak to odstranit?A jaky byste mu doporucili zarovky do podkavacich svetel,ma tam H1 12V 55W a sviti to dost mizerne.Dik za odpoved