Tak jsem dnes vyvezl rodinku Škodou 100 na Trosky.Vítr nahoře fičel v nárazech až tolik, že mi serval čepici z makovice.Naštěstí jsem ji dole našel, na východní straně za hradem

Taky mě přišli z MroAuto zadní tlumiče Maxgear za 1330 s poštovným.
Protože jsme byli na výletě a zítra už mám zase dvanáctku v práci, tak jsem se jal při poprchávání a šeru provést rozborku té části zadní nápravy za řidičem, co mi mlátila.....už mlátit nebude, mrcha jedna....
Tlumič byl tak v prdeli i když se nezdá, že se mi ze třmenu vyklepali oba šrouby s jemným závitem jež ho mají držet na místě-nechápu, jak to že mi to neulítlo. Tak jsem tam samozřejmě napral šrouby s jiným závitem, což jsem zjistil až potom

Ten třmen je na takových plovoucích tyčkách a v nich je(byla) díra s jemným závitem.To trrr na nápravě bylo tak moc trrrrr až se to vyklepalo a začlo to zvonit. taky jsem si při heverování zkurvil práh, protože mi na tom našem rozesr...m dvoře ujel hever. to víte, strejda udělal povrch lacino...
No, tak to bychom měli. V životě by mě nenapadlo, že se tohle stane.
Kombinace velkejch nízkoprofilovejch kol a tvrdších nižších per dává stiloušovi docela kouř.
EDIT:
Včera večer jsem vyměnil druhej zadní tlumič, trvalo to maximálně hodinku s přípravami. Teď je jízda naprosto v klidu, žádný dunění a vibrace.