Zle sa mi radia rýchlosti 1,3multijet r.2004

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
john1000
Začátečník

Zle sa mi radia rýchlosti 1,3multijet r.2004

Příspěvek od john1000 »

auto ma nabehane cca... 210tisic. Paka ma velku volu a počas jazdi hladam rýchlosti a to hlavne treti a štvrty stupen.Už som vymenil aj paku s lankami chvilku to bolo dobre a zas to robí paka bola sice použitá,ale nevidim na nej daku vadu???jedine čo som si všimol je že ked ju naklonim do lava zostava v tej polohe,alebo do prava ostava v pravej...nevracia sa do stredu....poradte prosím ďakujem...
Reklama

Laci77
Zkušenej Fiaťák

Re: Zle sa mi radia rýchlosti 1,3multijet r.2004

Příspěvek od Laci77 »

Nazdar ja mam ten isty problem a to mam 150tisic. Mne hlavne 3 a 5. Do trojky sa viem trafit len ja,priatelka tam zarve zakazdym do jednicky.. :lol: Neviem ja som menil aj kulisu aj lanka aj som ich precistoval a nič,myslim si ze je to možno neakou pružinkou čo by mala vracat, alebo už potom len prevodovka.. Bol by som aj ja rad za kazdu dalsiu radu :mrgreen:
Fiat Punto 2004 1.3 Multijet Active
john1000
Začátečník

Příspěvek od john1000 »

aj ja si myslim že na prevodovke niečo bude povolene,alebo čo???
proch
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od proch »

Pokud přitáhneš páku k sobě a ona se ti nevrátí do střední polohy sama, zkus pořádně prostříkat třeba WDčkem přepákování řazení (tam kde končí lanka od řazení a je to napojené na převodovku) v motoru za nebo pod baterkou. Dělalo mě to to samé na JTD, nevěděl jsem taky proč se páka nevrací a protože se nevrací, připadá ti, že to blbě řadí, kvalty musíš hledat. Prostříkal jsem to pořádně, promazal i lanka a už se to nikdy neobjevilo a bylo to v cajku.
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...

Příspěvek od Laci77 »

Vyskusam to este raz vsetko premazat WDčkom,a budem dufat :D
Fiat Punto 2004 1.3 Multijet Active
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“