Zle sa mi radia rýchlosti 1,3multijet r.2004
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Zle sa mi radia rýchlosti 1,3multijet r.2004
auto ma nabehane cca... 210tisic. Paka ma velku volu a počas jazdi hladam rýchlosti a to hlavne treti a štvrty stupen.Už som vymenil aj paku s lankami chvilku to bolo dobre a zas to robí paka bola sice použitá,ale nevidim na nej daku vadu???jedine čo som si všimol je že ked ju naklonim do lava zostava v tej polohe,alebo do prava ostava v pravej...nevracia sa do stredu....poradte prosím ďakujem...
- Reklama
Re: Zle sa mi radia rýchlosti 1,3multijet r.2004
Nazdar ja mam ten isty problem a to mam 150tisic. Mne hlavne 3 a 5. Do trojky sa viem trafit len ja,priatelka tam zarve zakazdym do jednicky.. Neviem ja som menil aj kulisu aj lanka aj som ich precistoval a nič,myslim si ze je to možno neakou pružinkou čo by mala vracat, alebo už potom len prevodovka.. Bol by som aj ja rad za kazdu dalsiu radu
Fiat Punto 2004 1.3 Multijet Active
aj ja si myslim že na prevodovke niečo bude povolene,alebo čo???
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Pokud přitáhneš páku k sobě a ona se ti nevrátí do střední polohy sama, zkus pořádně prostříkat třeba WDčkem přepákování řazení (tam kde končí lanka od řazení a je to napojené na převodovku) v motoru za nebo pod baterkou. Dělalo mě to to samé na JTD, nevěděl jsem taky proč se páka nevrací a protože se nevrací, připadá ti, že to blbě řadí, kvalty musíš hledat. Prostříkal jsem to pořádně, promazal i lanka a už se to nikdy neobjevilo a bylo to v cajku.
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...
Fiat Punto 2004 1.3 Multijet Active