Sedli: no jo tak to se někdo má

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Doprčic a u nás pořád 36.40 na shellce a dolů ne a ne. Banda haj....ůSedli píše:No, ta cena je právě díky tomu Icomu. Než si benzínku tady otevřel Icom, tak ty ceny byly stejné, jako v Mezu. A teď to najednou jde snížit cenu, ku*vy. A to bylo keců, jak z toho nic nemají, že mají malou marži a že se nedá nic dělat. Zmetci. Jakmile příjde jiná benzínka, která sere na jejich dohodu, tak najednou ceny jdou dolů... To je náhodička.peta.smolik píše:A tak to je dobrá cena na Třebíč... Tady v Mezu je to furt stejný ksyndli zasraní držej 36,9Sedli píše:Taky jsem včera tankoval (Třebíč - Icom Transport, cena 33,60 kč) a spotřeba 6,01![]()
![]()
Jinak spotřeba dobrá. Garážuješ nebo stojíš venku jako já??Ale já se nebudu rozčilovat, jsou to šmejdi.
Jo a parkuju ve vytápěné garáži...![]()
dík za reakciu hned som trošku kludnejšíBanshee píše:Nemo: Je to uplne normalne, ja mam s 1.2 na podobnych trasach skoro 8.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |