Jakou máte momentálně spotřebu u svýho Punta????
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jakou máte momentálně spotřebu u svýho Punta????
V Jihlavě na Shellce 32,9 a už od jara všechny čerpačky kopírujou ceny Tank Ono aby prodali... Dnes jsem k tomu přidal ještě kartičku na slevu 1kč/litr na 70L od odborů a mám slevu 5% při placení kartou Citi Shell takže 32,9 - 1 = 31,9 - 1,6 = 30,3
Sedli: no jo tak to se někdo má chudák můj Punťa stojí na mrazu, potom spotřeba odpovídá když zahříváš z +15 a né z -10
Sedli: no jo tak to se někdo má chudák můj Punťa stojí na mrazu, potom spotřeba odpovídá když zahříváš z +15 a né z -10
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
- Reklama
Doprčic a u nás pořád 36.40 na shellce a dolů ne a ne. Banda haj....ůSedli píše:No, ta cena je právě díky tomu Icomu. Než si benzínku tady otevřel Icom, tak ty ceny byly stejné, jako v Mezu. A teď to najednou jde snížit cenu, ku*vy. A to bylo keců, jak z toho nic nemají, že mají malou marži a že se nedá nic dělat. Zmetci. Jakmile příjde jiná benzínka, která sere na jejich dohodu, tak najednou ceny jdou dolů... To je náhodička. Ale já se nebudu rozčilovat, jsou to šmejdi.peta.smolik píše:A tak to je dobrá cena na Třebíč... Tady v Mezu je to furt stejný ksyndli zasraní držej 36,9Sedli píše:Taky jsem včera tankoval (Třebíč - Icom Transport, cena 33,60 kč) a spotřeba 6,01
Jinak spotřeba dobrá. Garážuješ nebo stojíš venku jako já??
Jo a parkuju ve vytápěné garáži...
Škoda fabia 1.4 50kW r.v. 2000 - Pracovní
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
Aktuálne mi vychádza 4,3l takže som spokojný
Fiat Punto 1.9JTD-vybratý katalizátor,vybratý egr,výfuk holá rúra,športový podvozok-tlmiče+pružiny,rozširovacie podložky-1cm,xenóny,denné svietenie,fólie ...a iné.
Tak to se máš, já teď sice krátké trasy ale v té zimě jezdím za 6.5l. No i tak se to dá
Škoda fabia 1.4 50kW r.v. 2000 - Pracovní
Mám diesla a jazdím prevažne trasy 13km do školy a 13km späť.
Ale keď boli suché cesty a som to hnal mal som aj 6l
Ale keď boli suché cesty a som to hnal mal som aj 6l
Fiat Punto 1.9JTD-vybratý katalizátor,vybratý egr,výfuk holá rúra,športový podvozok-tlmiče+pružiny,rozširovacie podložky-1cm,xenóny,denné svietenie,fólie ...a iné.
- nemoboy
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
mám na vás otázočku HGT v zime papá 12,5 L viac ...ale chcem podotknúť že moje trasy sú studený štart ráno jazda 4km neskôr 8km a večer cca 10km...
tady v okolí LA a DGF až po hranice u Železné rudy u většiny benzinek 15,59€ - dneska 14,49€, na 30l sem ujel poloobsazenej přes Šumavu něco přes 500km, takže kolem 6/100 což není taková hrůza
až tady koupíte benzin za 16,49€ 10l Supru, a přepočítáte na kačky, tak vás jebne ten svinčík Super E10 s olejem z friťáku už nekupuju, výkon nic extra a spotřeba drobet nahoru čekal sem že to bude na tu 1.1 drobet víc a su spíš mile překvapenej
až tady koupíte benzin za 16,49€ 10l Supru, a přepočítáte na kačky, tak vás jebne ten svinčík Super E10 s olejem z friťáku už nekupuju, výkon nic extra a spotřeba drobet nahoru čekal sem že to bude na tu 1.1 drobet víc a su spíš mile překvapenej
######
.ScOrE.
.ScOrE.
Nemo: Je to uplne normalne, ja mam s 1.2 na podobnych trasach skoro 8.
Bravo 198 1.4 T-jet Sport
- nemoboy
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
dík za reakciu hned som trošku kludnejšíBanshee píše:Nemo: Je to uplne normalne, ja mam s 1.2 na podobnych trasach skoro 8.
Mám Mk1 motor 1,2 8v a průměr přez léto cca 6,5 (kombinovaná vesnice i mimo) Jinak moc velký rozdíly nemám jestli po městě nebo mimo.
ja ted pres zimu 7,3.... o litr vic jak pres leto
FIAT PUNTO II 1.2 16V HLX 5d
Ja mam aktualnu 3,9l na /100km cez leto je to 3,3l/100km Mam 1,3 multijet 2005
670km na plnú jazdené 70% mesto brnkačky 3-4km,celkom dobré nie?
Bravo 198 1.4 T-jet Sport
- Final Destination
- Začátečník
Zhruba tragických 14 na 100....
Punto 1.2 (1994) :)
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Moje punto papalo vždycky hodně asi 9l/100Km ale teď se něco muselo stát a děje se něco neuvěřitelnýho.
Natankoval jsem do prázdné nádrže 10l a nejel jsem na ně 24 Km. . Nevím co se stalo ale průměr tedy činí asi 41,6l/100Km.
Zatím jsem bouchl dveřma a vůbec jsem zatím neřešil co se děje. Možná mi benzín někde vytýká ven ale v těchto mrazech se mi nechce lozit pod autem a něco hledat. Ale není cítět benzín. Zatím s tím nejezdím nebo mě to sežere taky
Natankoval jsem do prázdné nádrže 10l a nejel jsem na ně 24 Km. . Nevím co se stalo ale průměr tedy činí asi 41,6l/100Km.
Zatím jsem bouchl dveřma a vůbec jsem zatím neřešil co se děje. Možná mi benzín někde vytýká ven ale v těchto mrazech se mi nechce lozit pod autem a něco hledat. Ale není cítět benzín. Zatím s tím nejezdím nebo mě to sežere taky
Fiat Punto 75 SX, r.v. 1994
Opel Omega B caravan 2,0l, 16V
Opel Omega B caravan 2,0l, 16V