surne
Moderátor: peta.smolik
surne
Zdravim,,Na mojom brave mi zacli svietit dve oranzove kontrolky-kontrolka motora a trojuholnik s vykricnikom.Dalej "start and stop system" sa neda zapnut,Je stale deaktivovany..Co s tym??inak vsetko funguje tak ako ma,,.nechapem,,,Myslite si ze pomoze reset s odpojenim baterky??mam bravo 1.4 multiair turbo,r.v. 2011
- Reklama
Re: surne
nový voz a už je to pokazené..ach len diagnostika pomôže.
[B]Fiat Punto 1.7TD 51kw[/b] egrOff katOff,podvozok -56/-60,holá rúra,čerpadlo + turbo+/Fmic In progress. Rozvod R.I.P 10 000 pred vymenou
Punto- http://tinyurl.com/8vkmzw2
[b][color=#FF0000]Diagnostika vozidiel Fiat,Alfa,Lancia,VW,Audi,Škoda,Seat.0915523690[/color][/b]
Punto- http://tinyurl.com/8vkmzw2
[b][color=#FF0000]Diagnostika vozidiel Fiat,Alfa,Lancia,VW,Audi,Škoda,Seat.0915523690[/color][/b]
Nestresoval by som
1. zavolaj do servisu co mas robit
2. chod tam na diagnostiku ked ta zavolaju
mas to v zaruke...
1. zavolaj do servisu co mas robit
2. chod tam na diagnostiku ked ta zavolaju
mas to v zaruke...
BRAVO 2010, 1,4 66kW, Tempomat ,LPG BRC
Multiecuscan 2,2
excars:
Punto Mk2b 2003, 1,2 44kW
Punto Mk1 1996, 1,1 40kW
Panda Mk1 1988, 750i 25kW
Multiecuscan 2,2
excars:
Punto Mk2b 2003, 1,2 44kW
Punto Mk1 1996, 1,1 40kW
Panda Mk1 1988, 750i 25kW
Ahoj kolego , v záruce bych zajel automaticky do servisu ,může být nějaká závada která se projeví časem a až ti skončí záruka a stane se to a aterka ti nepomůže budeš si zoufat že jsi to neřešil v záruce. Mě to dělá občas cca za 20 000 km že se odpojí stop start ale po zhasnutí a opětovném startu zase šlape žádné hlášky žádné chyby i LPG se chová super 1,4 multiair turbo
Teď je ovšem namístě otázka, jestli se hláška objeví znova! Pokud ne, není důvod jezdit do servisu. Mi se např. zbláznily couvací senzory a vyskočila mi i hláška o jejich poruše a stačilo znovu nastartovat a najednou zase všechno fungovalo, jak má. Já už dneska uvažuju počítačovým způsobem - zkusím reset, když to nepomůže, zbývá servis.lukynen píše:Ahoj kolego , v záruce bych zajel automaticky do servisu ,může být nějaká závada která se projeví časem a až ti skončí záruka a stane se to a aterka ti nepomůže budeš si zoufat že jsi to neřešil v záruce. Mě to dělá občas cca za 20 000 km že se odpojí stop start ale po zhasnutí a opětovném startu zase šlape žádné hlášky žádné chyby i LPG se chová super 1,4 multiair turbo
Fiat Bravo2 1,6 MJet, 77 kW, nar. 2010
zlatý Puňťa 1,9 JTD, 59 kW, nar. 1999 - prodán
zlatý Puňťa 1,9 JTD, 59 kW, nar. 1999 - prodán
Prosím ťa ti máš multiair turbo v plyne.lukynen píše:Ahoj kolego , v záruce bych zajel automaticky do servisu ,může být nějaká závada která se projeví časem a až ti skončí záruka a stane se to a aterka ti nepomůže budeš si zoufat že jsi to neřešil v záruce. Mě to dělá občas cca za 20 000 km že se odpojí stop start ale po zhasnutí a opětovném startu zase šlape žádné hlášky žádné chyby i LPG se chová super 1,4 multiair turbo
ano koupil jsem přdváděcí vůz s multiairem a vím že udávaná spotřeba je vyšší než uvadí tak když jezdím že nespěchám tak jedu na lpg a za 1,20km a když se chci svézt tak benzín jede . i s plynem je to dravec a octavie td má co dělat
najezdím cca 45 000 za rok tak jsem potřeboval snížit cenu na km
najezdím cca 45 000 za rok tak jsem potřeboval snížit cenu na km