surne
Moderátor: peta.smolik
surne
Zdravim,,Na mojom brave mi zacli svietit dve oranzove kontrolky-kontrolka motora a trojuholnik s vykricnikom.Dalej "start and stop system" sa neda zapnut,Je stale deaktivovany..Co s tym??inak vsetko funguje tak ako ma,,.nechapem,,,Myslite si ze pomoze reset s odpojenim baterky??mam bravo 1.4 multiair turbo,r.v. 2011
- Reklama
Re: surne
nový voz a už je to pokazené..ach
len diagnostika pomôže.
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
[B]Fiat Punto 1.7TD 51kw[/b] egrOff katOff,podvozok -56/-60,holá rúra,čerpadlo + turbo+/Fmic In progress. Rozvod R.I.P 10 000 pred vymenou
Punto- http://tinyurl.com/8vkmzw2
[b][color=#FF0000]Diagnostika vozidiel Fiat,Alfa,Lancia,VW,Audi,Škoda,Seat.0915523690[/color][/b]
Punto- http://tinyurl.com/8vkmzw2
[b][color=#FF0000]Diagnostika vozidiel Fiat,Alfa,Lancia,VW,Audi,Škoda,Seat.0915523690[/color][/b]
Nestresoval by som
1. zavolaj do servisu co mas robit
2. chod tam na diagnostiku ked ta zavolaju
mas to v zaruke...
1. zavolaj do servisu co mas robit
2. chod tam na diagnostiku ked ta zavolaju
mas to v zaruke...
BRAVO 2010, 1,4 66kW, Tempomat ,LPG BRC
Multiecuscan 2,2
excars:
Punto Mk2b 2003, 1,2 44kW
Punto Mk1 1996, 1,1 40kW
Panda Mk1 1988, 750i 25kW
Multiecuscan 2,2
excars:
Punto Mk2b 2003, 1,2 44kW
Punto Mk1 1996, 1,1 40kW
Panda Mk1 1988, 750i 25kW
Ahoj kolego , v záruce bych zajel automaticky do servisu ,může být nějaká závada která se projeví časem a až ti skončí záruka a stane se to a aterka ti nepomůže budeš si zoufat že jsi to neřešil v záruce. Mě to dělá občas cca za 20 000 km že se odpojí stop start ale po zhasnutí a opětovném startu zase šlape
žádné hlášky žádné chyby i LPG se chová super 1,4 multiair turbo
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Teď je ovšem namístě otázka, jestli se hláška objeví znova! Pokud ne, není důvod jezdit do servisu. Mi se např. zbláznily couvací senzory a vyskočila mi i hláška o jejich poruše a stačilo znovu nastartovat a najednou zase všechno fungovalo, jak má. Já už dneska uvažuju počítačovým způsobem - zkusím reset, když to nepomůže, zbývá servis.lukynen píše:Ahoj kolego , v záruce bych zajel automaticky do servisu ,může být nějaká závada která se projeví časem a až ti skončí záruka a stane se to a aterka ti nepomůže budeš si zoufat že jsi to neřešil v záruce. Mě to dělá občas cca za 20 000 km že se odpojí stop start ale po zhasnutí a opětovném startu zase šlapežádné hlášky žádné chyby i LPG se chová super 1,4 multiair turbo
Fiat Bravo2 1,6 MJet, 77 kW, nar. 2010
zlatý Puňťa 1,9 JTD, 59 kW, nar. 1999 - prodán
zlatý Puňťa 1,9 JTD, 59 kW, nar. 1999 - prodán
Prosím ťa ti máš multiair turbo v plyne.lukynen píše:Ahoj kolego , v záruce bych zajel automaticky do servisu ,může být nějaká závada která se projeví časem a až ti skončí záruka a stane se to a aterka ti nepomůže budeš si zoufat že jsi to neřešil v záruce. Mě to dělá občas cca za 20 000 km že se odpojí stop start ale po zhasnutí a opětovném startu zase šlapežádné hlášky žádné chyby i LPG se chová super 1,4 multiair turbo
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
ano koupil jsem přdváděcí vůz s multiairem a vím že udávaná spotřeba je vyšší než uvadí tak když jezdím že nespěchám tak jedu na lpg a za 1,20km a když se chci svézt tak benzín jede . i s plynem je to dravec a octavie td má co dělat ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
najezdím cca 45 000 za rok tak jsem potřeboval snížit cenu na km![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
najezdím cca 45 000 za rok tak jsem potřeboval snížit cenu na km
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)