Ale ono o tu cenu ani tak moc nejde i když nerad experimentuju tak steně dám na osobní zkušenost lidí který znám Mám 10 kamarádů co maj Punta jak mk1 tak mk2 i mk3 a všichni maj Brisky takže si nemyslím že by to bylo kdovíjak špatný i když jeden další má NGK tak nemyslím že by v tom byl rozdíl Svezl sem se a nepoznal sem nic spotřebu má stejnou jak já a táhne mu to taky stejněl-cizek píše:Brisky se do fiata fakt moc nehoděj... jednou sem je tam měl a moc to nefungovalo... i když musim říct, že byli o něco lepší než Bosch. Prostě nejlepší je dát tam to co má být... a hlavně NGK ti vydržej daleko déle, takže tam se ten cenovej rozdíl ve finále upa vymaže. Jinak já koupil NGK přes Ebay a vyšli mě asi na 6 kil i s poštou, takže docela levno, oproti 1200 kilům v autodílech.
TYP - Zapalovací svíčky a kabely
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: TYP - Zapalovací svíčky a kabely
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
- Reklama
Jaké Brisky doporučuješ do Punta 1,2 44kw Clasik? Na výběr jsou Brisk BR14YC za cca.65kč ,nebo tuningové Brisk BOR12LGS za cca. 275kč. Osobně jsem dal raději ty co tam patří a to NGK DCPR7-N-10. Za 500kč 4 kusy u nás v mototechně
Buchtič píše:To je úplně to samý, jenom jinak zapsaný
No praveze to neije to iste na konci V znamena ze sa jedna o CENTRALNU ELEKTRODU ZO ZLATO -PALUDIUMOVEJZLIATINY
pro všeználka:Zdar pro 1,2 44kw je doporučeno NGK BKR 5 EZ aspon podle chytré knížky JAK NA TO :idea:Ale je fakt pro klasica je předepsaná kterou píšeš ty ale nevím jakej je rozdíl mezi 1,2 44kw a to samé akorát se uvádí Klasic.Může mi někdo napsat jakej mezi tím rozdíl nebo klasic je motor z MK1
Fiat Punto II 1,2 44KW
Poznatek 1,2 44kw 2001
Před půl rokem(cca 3000km) jsem vyměnil svíčky dal jsem tam Bosh super plus fr7dc+.
Nedávno jsem začal mít problém s volnoběhem a startování.
Včera mě dorazilo když mi začalo jet auto na 3 válce.
A tak jsem vytáhl starou ze šuplíku, postupně vyměnil a zjistil ,že u třetího válce svíčka nejde.Všecny svíčky byly černé jako bota.
Dnes jsem koupil svíčky NGK BKR5EZ doporučené zde: http://www.svickyngk.cz/automobily/zapa ... /#obsah1.2
Motor začal šlapat jako hodinky. Jsem zvědav jestli to bude mít vliv na starty při určitých teplotách motoru.
Závěr: Bosh asi opravdu neviděla Bosh a proto nebrat ,ušetříte si plno problémů způsobené nekvalitními svíčkami.
p.s. našel jsem účet a Bosh stály 248kč a najel jsem na ně cca3000km. (cena odpovídá kvalitě).
Tak jsem zvědav kolik najedu na NGK za 460kč doufám že alespoň 30 000
Před půl rokem(cca 3000km) jsem vyměnil svíčky dal jsem tam Bosh super plus fr7dc+.
Nedávno jsem začal mít problém s volnoběhem a startování.
Včera mě dorazilo když mi začalo jet auto na 3 válce.
A tak jsem vytáhl starou ze šuplíku, postupně vyměnil a zjistil ,že u třetího válce svíčka nejde.Všecny svíčky byly černé jako bota.
Dnes jsem koupil svíčky NGK BKR5EZ doporučené zde: http://www.svickyngk.cz/automobily/zapa ... /#obsah1.2
Motor začal šlapat jako hodinky. Jsem zvědav jestli to bude mít vliv na starty při určitých teplotách motoru.
Závěr: Bosh asi opravdu neviděla Bosh a proto nebrat ,ušetříte si plno problémů způsobené nekvalitními svíčkami.
p.s. našel jsem účet a Bosh stály 248kč a najel jsem na ně cca3000km. (cena odpovídá kvalitě).
Tak jsem zvědav kolik najedu na NGK za 460kč doufám že alespoň 30 000
Do Fiatu jedině NGK. Od 10 2004 je závit na svíčku 12mm . 1,2 8V a jiné Asi úspora materiálu
Poradí mi někdo zapalovací kabely na Fiat Punto 55 S 1.1 rok výroby 1996. Ve fóru jsem našel odkaz na kabely Tesla a Sentech (http://www.zapalovacikabely.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;). Které z kabelů mi doporučíte (plánuji nákup svíček NGK BCPR6ES)? Na stránkách zapalovacikabely mají pro mou motorizaci v nabídce 2 rozdílné sady, která z nich je vhodná pro mého punťase? Předem děkuji.
-
- Všeználek
Poradi mi niekto ake sviecky najlepsie do Punta 1.2 16V 85k MK1 ?
Treba mi menit ale rad by som si nechal poradit, kto ma s akymi najlepsie skusenosti, bol by som rad keby sa ohlasili hlavne majitelia tychto motorov....dakujem
Treba mi menit ale rad by som si nechal poradit, kto ma s akymi najlepsie skusenosti, bol by som rad keby sa ohlasili hlavne majitelia tychto motorov....dakujem
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
Facebook ---> Peto Hidasi
http://www.tuning.sk/dokument-zapalovac ... nie-uspora" onclick="window.open(this.href);return false;
co vravite na nieco taketo?skusal ich uz niekto?
co vravite na nieco taketo?skusal ich uz niekto?
punto mk2a 1.2 8V 2001 ----- LOW LOW LOW ride :D
Kluci a teraz poradte.
v manualy v aute pise FIAT BKR5EZ, v knizke JAK NA TO pre zmenu NGK BKR5EZ.
Dnes vymontujem prvu a 15 minut sa snazim dat novu, no proste nejde. potom ma len tak napadlo pozriet zavity a z hrozou zistim ze tam je uzsi zavit ako na mojich novych. Kurnik co s tym mam teraz robit, ake NGK mam naskrutkovat do 188A4000.
k by niekto mal zaujem NGK BKR5EZ V line 4ks za 12€ any time v ponuke.
v manualy v aute pise FIAT BKR5EZ, v knizke JAK NA TO pre zmenu NGK BKR5EZ.
Dnes vymontujem prvu a 15 minut sa snazim dat novu, no proste nejde. potom ma len tak napadlo pozriet zavity a z hrozou zistim ze tam je uzsi zavit ako na mojich novych. Kurnik co s tym mam teraz robit, ake NGK mam naskrutkovat do 188A4000.
k by niekto mal zaujem NGK BKR5EZ V line 4ks za 12€ any time v ponuke.
Čierny Punťo 11/07 Mk2b 60
sloto: ja mám v MK2b typ motora 188A4000 r.v.2009 original od výroby NGK DCPR7E-N-10 http://www.elitecat.sk/ArticleDetails.a ... leTypeID=1" onclick="window.open(this.href);return false; priemer závitu je 12mm tak to budú asi tie čo potrebuješ.
Vďaka, idem tam dať plyn tak rovno aj sviečky, nech to lieta ako dive;)
Čierny Punťo 11/07 Mk2b 60
-
- Zkušenej Fiaťák
čawte
viem že v tejto teme sa prestriedalo X,Y nazorov ake sviečky su vhodne, ale ja sa aj napriek tomu opytam a seriozne mi niekto poradte.
mam MK2 r.v 2000 1.2 44kw ...ake sviečky mam kupiť ? a s akým vonkajším závitom 12mm alebo 14mm?
vyhliadnute mam tieto : http://ecat.elit.sk/product/zapalovaci- ... Q9QktSNUVa" onclick="window.open(this.href);return false;
viem že v tejto teme sa prestriedalo X,Y nazorov ake sviečky su vhodne, ale ja sa aj napriek tomu opytam a seriozne mi niekto poradte.
mam MK2 r.v 2000 1.2 44kw ...ake sviečky mam kupiť ? a s akým vonkajším závitom 12mm alebo 14mm?
vyhliadnute mam tieto : http://ecat.elit.sk/product/zapalovaci- ... Q9QktSNUVa" onclick="window.open(this.href);return false;
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Seriozně si celé vlákno přečti včetně X i Yelektromusic píše:čawte
Punťa fire, Rosso Tiziano
-
- Zkušenej Fiaťák
to si mi nepomohol :-/