klíma pomoc :-)
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: klíma pomoc :-)
tak je to vyriešené je to prasknutá hadica.
Naposledy upravil(a) kappy dne 05 kvě 2010, 18:03, celkem upraveno 1 x.
Fiat Punto Mk2 1.2 16v Sporting
Fiat Punto Mk1 1.2 8v Cult
- Reklama
tak bol som si po tú hadicu kokos oprava hadice na klímu že 80eur som na nich kukal jak puk
No vidíš to a to se okolo 30€ dodává celý klimatizační okruh (bez kompresoru a výměníků) do automobilek jako prvovýroba Njn drahé ND a celá jejich síť překupníků.
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
ale to bola iba oprava mojej starej hadice a nee nová
no tak to je slušný svinstvo a to těch 80 byla teda navíc jen oprava starý hadice koukám...fujGraun píše:No vidíš to a to se okolo 30€ dodává celý klimatizační okruh (bez kompresoru a výměníků) do automobilek jako prvovýroba Njn drahé ND a celá jejich síť překupníků.
jj a to chcú ešte odomna 65e za naplnenie klími no jebem na to
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
mne tiez zatial na hgtcku nejde klima , ale dostal som kontakt na pojazdneho opravara klim , vraj kontrola uniku kvapaliny a nasledne naplnenie nejak do 40ecok .. tak dufam ze pri tej kontrole nebudu silne uniky ked to ma stat dolko penazi
Fiat Punto 1.2 8v 44kw ELX rv. 2002
Fiat Punto 1.8 16v 96kw HGT rv. 2001
Chevrolet CRUZE LS+ rv. 2010
Skoda Octavia L&K 1.9 TDI 81kw
Fiat Punto 1.8 16v 96kw HGT rv. 2001
Chevrolet CRUZE LS+ rv. 2010
Skoda Octavia L&K 1.9 TDI 81kw
sakra neaké lacné ja som zaplatil 10ečiek už len zato že som tam došiel
Já mám stejný problém jako kolega Yohanus. Taky mi nejde zamáčknout tlačítko klimy, abych ji spustil. Včera jsem se pokoušel to nějak rozebrat, ale sundám tak maximálně horní krytku a tím končím. Zbytek tlačítka nejde ani mírným násilím ven. Neměli jste to už někdo rozebrané?
FIAT Punto II 1.8 HGT 16V
Mne tlačítko ide zatlačiť svieti kontrolka na nom,poistky poriadku,ale nejde to, chcem sa spýtať ma mechanicka klíma relé v poistnej skrinke v motorovom priestore.
Je to to v červenom krúžku na fotke.
A kompresor zopne iba v tedy keď je tam naplň a tlak?
či aj bez toho lebo netočí sa vôbec
Je to to v červenom krúžku na fotke.
A kompresor zopne iba v tedy keď je tam naplň a tlak?
či aj bez toho lebo netočí sa vôbec
- Přílohy
-
- IMG220.jpg (125.38 KiB) Zobrazeno 4440 x
Punto II 1.2 16V HLX,r.v.2001,5.dv.,
To jarin.d: jde to více i více rozbrat, je to už nějaký pátek co jsem to rozebíral, ale nic těžkého to není..horší je to tlačítko pak složit sundáš celý kryt kolem koleček na ventilátor a pak odšrubuješ samotné kolečko na rychlost ventilátoru. Pak odpojíš konektor a tlačítko rozebreš, ale nevzpomenu ani za boha jak ho rozebereš
Černý Fiát Punto II 1.9 JTD SX r.v. 2001
jj klimakompresor sa bez tlaku ani nezapne... druha vec moze byt, ze za vysokych teplot, sa kompresor zapne (teda ak je napln a tak) a ide len par sekund a vypne sa ked sa nezapne ventilator... pretoze sa zacne prehrievat... ked zapnes klimu a stojis tak po chvilke by sa mal spustit aj ventilator na chladici...
Punto 1.2 44kw - sekv. LPG 2006
Brava 1.6 67kw 1998- RIP
Croma 1.9 88kw 2009
Brava 1.6 67kw 1998- RIP
Croma 1.9 88kw 2009
Dakujem za odpoveď dufam že najdem niekoho kto to vie s kontrolovať aj doplniť lebo podla mňa ta klíma nešla už veľmi dávno.Ale ako som písal- tlačítko svieti ,ide stlačiť,poistky poriadku len nezopne kompresor.Ale uvidíme keď ju dám naplniť
Dával som naplniť klímu, ešte minulý rok a povedali že mam deravý chladič klímy.Ale inak fungovala len to dosť tieklo z neho tak to hneť vypli. Ja viem že to nieje chladič ale kondenzátor klímy.Len chcem vedieť, že je tam iba jeden, mam manuálnu klímu. Na Eperi som našiel podla vin čísla môžem podla toho objednať a našlo mi tri oem čísla tak teraz ktoré?
http://eper.fiatforum.com/eper/navi?ENG ... &DRW_NUM=3" onclick="window.open(this.href);return false;
http://eper.fiatforum.com/eper/navi?ENG ... &DRW_NUM=3" onclick="window.open(this.href);return false;
- Přílohy
-
- kondenzator.png (211.62 KiB) Zobrazeno 4336 x
Na Marei dám doplniť každý rok pretože je tam malý únik ale po roku to už nechladí dobre (5-10€). Dopĺňa mi to pán čo opravuje chladničky. Komplet náplň stojí 20-25 €. Ak zistí úniķ ( na zaciatku odsáva a asi vytvára podtlak) tak ti to povie a nič nechce. Iba ak za farbivo aby si zistil kde uniká. Vždy to ešte natlakuje aby zistil či nie je veľký únik a nemusíš tam dať ani farbivo (kamarát mal deravý chladič). Vždy platíš iba za naplnenie a záleží koľko gramov tam dá.
Fiat Punto II rv.00 1.9 JTD, Fiat Marea 1.9 JTD 105 chip 130 PS