Celá elektrika v autě spadla

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
Spider.x
Začátečník

Celá elektrika v autě spadla

Příspěvek od Spider.x »

Ahoj, prosím spěšně o radu (abych mohl odjet z práce), vypínal jsem po deojezdu motor, vytáhnul klíček ze zapalování a elektrika v celém autě umřela. Ručičky u teploty motoru a nádrže zůstaly skor tak jak byly při jízdě, nejde ani zamknout dálkovým, při opětovném otočení klíčkem v zapalování ani náznak, že by byla v autě elektrika. Může to být pojistka, ale nemám šajnu jaká, je jich tam moc, poradí mi někdo, která je ta hlavní, kterou můžu zkusit vyměnit? Nemám nic, čím bych je vytáhl, jsou ve skříni zapasované až hrůza.

Stilo 1,4, r.v. 2004, benzin, 16V
Naposledy upravil(a) Spider.x dne 25 dub 2012, 20:56, celkem upraveno 1 x.
Reklama

hanzs
Zkušenej Fiaťák

Re: Celá elektrika v autě spadla

Příspěvek od hanzs »

No to bude asi těžký na parkovišti rozchodit. A já tu v práci nemám schemata, takže která pojistka je která neporadím.
Ale zkusil bych jako první výstražný blinkry, jestli fungují - ty fungují i bez zaplého klíčku. Jestli jo, tak alespoň část elektriky je ok.
Dál to ale může být - v té relátkové desce za baterkou, a nebo někde komplet upadla země. Těžko říct.
Fiat Stilo 1.6 16V
ex Fiat Tipo 1.4 i.e.
Spider.x
Začátečník

Příspěvek od Spider.x »

Už je to OK. byl to jen kontakt na baterce, naštěstí :-) Ráno jsem se pod dekl k baterce nedostal, ale vyděsilo mě to, že nešlo vůbec nic, ani blinkry a přitom jsem normálně přijel. Asi to ělo jen na dobíjení celou cestu a jak jsem vypl motor, kouslo se to a nemělo to šťávu ani na to, aby se daly budíky na nulu.....připadám si jako blbec, ale aspoň jsem o něco chytřejší a vím, že jaksi nemám náhradní pojistky od každého kusu, bo jich tam je spousta :D
elvis.jarous
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od elvis.jarous »

Zdar, kolega by asi chtěl Stilouše 1,4 16V.
Jak jsi s ním spokojen a jak a zakolik to jezdí?
Je to se 6 kvalty, že?
Dík.
Fiat Stilo multiwagon 1.9 JTD 16V 103KW 6q
Ø 5,6 l
min.Ø 3,6Litrů
Škoda 100L rv.1976
ex-Škoda Octavia 1,6 SR 74KW Liftback rv.99
ex-opel corsa 1.3 i 3door rv.87
ex-Škoda 105 l rv.87
ex-škoda 120S rally-pokus o repliku
ex-2x škoda 100L modrá

FiatEcuscan+kabel