Zdravím Fiaťáci, jsem rád že můžu opět řešit další problém, udělat z toho seznam, tak kam se hrabou Zlaté stránky

No jde o to, co jsem teď vypozoroval, když mi totál dojde benzín že mi motor kiksne, já tam natankuju třeba na dojezd 6 litrů benzínu (2 kila z peneženky v nádrži by s tou mrchou mohli pohnout) a ehjhle..Pavouci v nádrži zatopený 6 litrama benzínu, čerpadlo bzučí, kontrolka vstřiku zhasne (mám 1,2 8V 75 MPi), otočim klíček, startér točí, ale motor běží stále naprázdno (nejde tam šťáva). Zkoušel jsem 5 krát otočit klíček a zase vypnout zapalování hned za sebou a nic. Startér točí jak pitomej a nic. Zkouším odpojit i na půl hodiny baterku a taky nic. jo jednou se to podařilo asi na 3 vteřiny..nějakým nepochopitelným omylem se motor roztočil..bežel chvíli a pak to zase zdechlo a od tý doby nic. Takhle jsem to zkoušel asi hodinu a půl a nic. Příjdu druhý den k autu, brnknu do klíčku a ten běží jak při startu před 14 lety v Torinu. A druhý den je zase vše OK, dělá to vždycky když dojde benzín do mrtě. Moje podezření je na imobilizér, kterej asi vyhodnotí nějak chybu nebo nevim a nepustí tam prostě benzín, zase mi nejde do hlavy odpojená baterka takovou dobu a mrcha se nerozjede (jo ještě jsem zapomněl že tam nesvítí žádná chybná kontrolka a oranžový klíček s nápisem CODE vždy taky zhasíná..teda i při tom problému). Napadlo mě i čepradlo, ale to pořád bzučí a zhasíná kontrolka vstřiku pravidelně. Napadl mě i snímač otáček, ale to by nedělalo když dojde benzín. V nejhorším případě by byl asi počítač v háji a to pude už do šrotu. A hlvaně jsem dneska 10 zapínal a hned vypínal motor a bez problému naskočil. Tak prosím raďtě..já jsem z toho auta už bezradný, uvažuju že ho i prodám jeslti to bude pořád dělat co chce..