Výměna motpru punto 1.7 td rv98
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Začátečník
Výměna motpru punto 1.7 td rv98
Ahoj jak je těžké vyměnit motor na punto tahá se předkem vrchem spodem na co si dát pozor děkuji za rady
- Reklama
Re: Výměna motpru punto 1.7 td rv98
Rád bych ti pomohl, ale já vyměňoval 1,2, a nastvanej sem na to byl dost. Mě se to dělalo líp spodem, ale nedokážu si představit tahat 1,7ku, pč ta je tam šíleně napresovaná.
ja to delal spodem i prevodovkou,vrchem nevim nevim, spodem to je asi pohodlnejsi, pro ulehceni prace jsem odstrojil predek,pokud si pamatuju,nejak se to tam pricilo....
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Motor spodem. Jak radil kolega odstrojit předek.Není to složitý, snad problém je jenom v tom, že ten motor je na straně převodovky jakoby nad nápravnicí, takže se s ním špatně manipuluje. Náš postup byl zvednout auto na špalky všechno povolit a pak se pod auto dala paleta s paleťákem motor se popustil na paleťák a tradá ven.
-
- Začátečník
já myslel že půjde kuchnout předem
ja tahal hgt vrchem a pohoda
Punto II HGT sotva 20ps
200sx s14a Stage II -street terror 300ps+
Primera p10 eGT -Daily 150ps-
Ducato -pracant mpower cca 190ps
200sx s14a Stage II -street terror 300ps+
Primera p10 eGT -Daily 150ps-
Ducato -pracant mpower cca 190ps
presne tak,vyndat chladic pak to potahnes do predu a je topunťas hgt píše:Motor spodem. Jak radil kolega odstrojit předek.Není to složitý, snad problém je jenom v tom, že ten motor je na straně převodovky jakoby nad nápravnicí, takže se s ním špatně manipuluje. Náš postup byl zvednout auto na špalky všechno povolit a pak se pod auto dala paleta s paleťákem motor se popustil na paleťák a tradá ven.