Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
ja som mal na GT najnizsi bod pletenec s tlmicom co bolo cca 3-3,5 cm nad zemou...vies co to bolo ked som sa chcel nahanat na slovenskych cestach rychlostou cez 200kovvalsky píše:plech pod motor myslim ze neni jediny plast pod motor to ked kupis potom jedine dat si podla toho niakemu strojarovi alebo klampiarovy spravit presne podobne ale s plechu ale pokial niekde poriadne buchnes o niaky kamen podla mna ti ani plech nepomoze ale urcite lepsie ako nic ja som uplne dole asi 15 cm nanizsi bod v predu no neni to ziadna slava ale zatial musim si zaklopat je vsetko vporiadku
čo to čo to???phuff píše:http://fiat-punto.autobazar.eu/12-16v-s ... 55394.html" onclick="window.open(this.href);return false;
radsej nemca velkeho a znizeneho :dphuff píše:rozhodujem sa medzi japonskom a nemeckom
ja by som skôr povedal že Golf vers. Civic, či?phuff píše:rozhodujem sa medzi japonskom a nemeckom
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |