Arvu nebrat.já to meju MA-FROU.Naředíš to do sklenicky s pumpičkou.Stačí nastříkat a nemusíš to patlat štětcem jako otrok a všude se dostaneš.Potom jedině vapkou.Vodou to nemá skoro žádnej ůčinek,potřebuje to proud,a ne nějakej čůrek.Vživotě se mi nestalo abych nenastartoval.
.káca píše:Arvu nebrat.já to meju MA-FROU.Naředíš to do sklenicky s pumpičkou.Stačí nastříkat a nemusíš to patlat štětcem jako otrok a všude se dostaneš.Potom jedině vapkou.Vodou to nemá skoro žádnej ůčinek,potřebuje to proud,a ne nějakej čůrek.Vživotě se mi nestalo abych nenastartoval.
Počuj čo to tam máš za baterku v tom aute? Veď je skoro väčšia ako motor. To sa potom nečudujem, že nemáte problémy so štartovaním tak ako ja .
Tak když byl "venku z auta "tak jsem ho myl wapkou. Teď v prosinci na novém přibližovadle od "mojí" taky wapkou protože tak zamr... už jsem dlouho neviděl.Po umytí jsem ho odtlačil do garáže kde ho ještě 2dny ofukoval 3,5kw ohřívač.Vzpomněl jsem si totiž na kolegu s Bravou 1,2,16v který po ostříkání wapkou nastartoval mokrý motor a odjebal si VN kabel 1 indučku a ještě Lambadu Ještě týden s tím jezdil bohužel často na 2 válce.