DISKUZE - Umyvání a ošetřění motoru

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
milanko
Fiaťák

DISKUZE - Umyvání a ošetřění motoru

Příspěvek od milanko »

Je lepšie umývať ho ručne, alebo wapkou? Čo doporučujete vzhľadom k el. kontaktom?
Reklama

5-ko
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 5-ko »

Vzhľadom na obsah elektroniky v motore- asi nijako.... Alebo to chceš risknúť?
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

Jo souhlasim s Arvou.Když sem myl motor u Una tak sem pak dvě hodiny fénoval konektory,protože to nešlo natočit
milanko
Fiaťák

Příspěvek od milanko »

No slzil mi olej, tak by som ho rád trochu opláchol
.káca
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .káca »

Arvu nebrat.já to meju MA-FROU.Naředíš to do sklenicky s pumpičkou.Stačí nastříkat a nemusíš to patlat štětcem jako otrok a všude se dostaneš.Potom jedině vapkou.Vodou to nemá skoro žádnej ůčinek,potřebuje to proud,a ne nějakej čůrek.Vživotě se mi nestalo abych nenastartoval. Obrázek
milanko
Fiaťák

Příspěvek od milanko »

Nó super
marmor
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marmor »

.káca píše:Arvu nebrat.já to meju MA-FROU.Naředíš to do sklenicky s pumpičkou.Stačí nastříkat a nemusíš to patlat štětcem jako otrok a všude se dostaneš.Potom jedině vapkou.Vodou to nemá skoro žádnej ůčinek,potřebuje to proud,a ne nějakej čůrek.Vživotě se mi nestalo abych nenastartoval. Obrázek
Počuj čo to tam máš za baterku v tom aute? Veď je skoro väčšia ako motor. To sa potom nečudujem, že nemáte problémy so štartovaním tak ako ja :!: . :idea:
Punto II 1.2 8V 44kW ELX 2001
standor
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od standor »

Tak když byl "venku z auta "tak jsem ho myl wapkou. Teď v prosinci na novém přibližovadle od "mojí" taky wapkou protože tak zamr... už jsem dlouho neviděl.Po umytí jsem ho odtlačil do garáže kde ho ještě 2dny ofukoval 3,5kw ohřívač.Vzpomněl jsem si totiž na kolegu s Bravou 1,2,16v který po ostříkání wapkou nastartoval mokrý motor a odjebal si VN kabel 1 indučku a ještě Lambadu Ještě týden s tím jezdil bohužel často na 2 válce. :!:
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“