Ducato 2,8 JTD r.v. 2003...
Moderátor: peta.smolik
Re: Ducato 2,8 JTD r.v. 2003...
Tak to netuším ted jsem koukal na auto data a tam je jen aretace te kliky nakreslená nic víc.Vačka na značku.
- Reklama
- Tomas-Oaza
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
no byt to muze a nemusi, jde o to jak to mel nastaveny kdyz to sundaval
Lancia Kappa 2,4 TDS
Renault Master
Iveco daily 2,3 jtd
fiat multipla rallye hobbycros
www.lanciaklub.cz
Renault Master
Iveco daily 2,3 jtd
www.lanciaklub.cz
dělal jsem to ja při sundaném řemenu se mi pootočila klika vratil jsem ji na značku a řemen nasadil ale jak říkam ta značka je plus mínus.Ted mi příjde to auta že jde pomaleji v rozjezdu dřív bylo ostřejší.To čerpadlo je ok podle diag tlačí dost tam bych problem nehledal a ten intercoler by měl byt lepší když není děravej.
- Tomas-Oaza
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
no ja na kappe dotahoval sroub na remenici a preskocilo mi to asi o 2 - 3zuby a sam sem to zpatky nedostal
Lancia Kappa 2,4 TDS
Renault Master
Iveco daily 2,3 jtd
www.lanciaklub.cz
Renault Master
Iveco daily 2,3 jtd
www.lanciaklub.cz
jo to asi taky neudelam no auto zatim jede tak zkusim nekoho sehnat
Ja som nastavoval rozvody pomocou tej dierky co je na vrchnej strane prevodovky.oproti starteru je taky vycnelok s 8mm dierkou,tam zaaretujes klukovku,len treba dbat aby stift na na druhej strane klukovky smeroval dohora.to je jeden sposob.
druhy sposob je vybrat vstrekovac z prveho valca,ten nastavit do HU pomocou zvaracieho drotu,posunut o 1zub spät a zaaretovat.
Ja poznam tieto dva sposoby.
druhy sposob je vybrat vstrekovac z prveho valca,ten nastavit do HU pomocou zvaracieho drotu,posunut o 1zub spät a zaaretovat.
Ja poznam tieto dva sposoby.
O aretaci kliky vím.Myslel jsem nastavení vačky jestli je jen na značku nebo taky kolík?Kontroloval jsem podle kolíku na klice a vačka sedí tak bude chyba jinde.
Hore na dekli ventilov mas znacku a na vackovke je takisto znacka/tusim je tam priehlbinka/.Nie je to vyriesene ako na starsich modeloch ,ze si tam strcil sedmicku vrtak,tu je to vsetko iba na znacku.Trochu blbe.
Tak řemen je nasazenej dobře.Tak zbývá problem s tím intercolerem.Není možné že je tam velký tlak?
- Tomas-Oaza
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
a neni neco s tim cerpadlem po oprave? nebo neprisava ti to nekde vzduch u toho IC ?
Lancia Kappa 2,4 TDS
Renault Master
Iveco daily 2,3 jtd
www.lanciaklub.cz
Renault Master
Iveco daily 2,3 jtd
www.lanciaklub.cz