Moderátor: peta.smolik
Řekl bych, že nemáš nad čím uvažovat - při Tvém nájezdu je lepší nový benzín a hlavně budeš vědět o autu všechno, když budeš první majitel!CZninja píše:Rád bych vás požádal o raduHledám Bravo se silnějším motorem a mám na výběr mezi 2 roky starou skladovkou se skoro 40tis km 1,6 Mjet 120k, ve výbavě Emotion, s dokoupenou 4 letou zárukou, a novou skladovkou 1,4 Tjet ve verzi MyLife. Obojí je za +- stejnou cenu.. Tak nevím, jít do starší nafty, nebo nového benzínu
Podotýkám, že nejsem žádný polykač kilometrů, jezdím do práce a z práce, občas někde na výlet, max. 10tis ročně..
Já mám naftu ve 105k Bravu a nemám s ní problém. Přitom Bravo není ani velké těžké auto, ani kamna!Smrťák píše:Ano. Nafta patří do kamen ,nebo do velkých těžkých aut
Ano, totéž si myslím i já a už jsem to tu napsal. "Někdo" ovšem začal psát mimo mísu, že nafta patří do kamen! PS. Kromě toho neznám nikoho, kdo v dnešní době topí naftou!Smrťák píše:Otázka zněla ojetá nafta,nebo nový benzín. Odpověď je nový benzín.
Smrťák píše:A znáš někoho kdo jezdí na líh?![]()
![]()
Lehký topný olej = nafta
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |