zasekavanie klucky u dveri
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
zasekavanie klucky u dveri
prosim o pomoc,pocas celeho obdobia co mam puntitko mam problem z dvermi.Klucka u dveri sa mi zasekava a ostava visiet , nedaju sa mi potom zavriet dvere mam to uz na troch dverach a dost ma to znervoznuje.Prosim poradte ako to odstranit,lebo uz mam z toho depku a som samouk,tak sa do toho nerad pustam dopredu,ak sa skor neporadim so skusenejsimi .vopred dik
- Reklama
Re: zasekavanie klucky u dveri
no ja jsem to treba ani nerozebiral vzal jsem silikonovy olej a nastrikal jsem to pod tu kliku, kde je ta pruzinka... pak jsem to vzdal, protoze to nic neudelalo, ale kdyz jsem druhy den prisel k autu, tak uz se klika vracela
ex Fiat Punto '96 60SX white
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
dakujem,vyskusam najprv ten silikonovy olej
S tím olejem to máš na chvilku. Rozebrání dveří ti nedá zase tolik práce, cca. stratíš 10 min. a pěkně ji dostaneš ven. Očisti ji, nastříkej pokud možno suchým silikonem a dej spět. Pokud to nastříkáš mastným, bude se ti tam chytat prach a za chvíli jsi zase tam kde teď. Tak bojuj
Škoda fabia 1.4 50kW r.v. 2000 - Pracovní
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
no ja som to striekal tusim sheron silikonovym olejom vyse roka dozadu, lebo som mal rovnaky problem...odvtedy pokoj
myslim, ze ak by som to aj prestriekal 1x do roka, tak sa mi to aj tak neoplati rozoberat...
myslim, ze ak by som to aj prestriekal 1x do roka, tak sa mi to aj tak neoplati rozoberat...
Punto MK2 1.2 16V HLX, r.v. 2000
Zdravim, taktiez mam problem so zasekavanim klucky, ostava v hornej polohe, tak som dnes rozobral tapacir dveri, nech ju vymontujem...vysruboval som tie dve skrutky co drzia klucku z vnutra, ale ani za pana sa mi nepodarilo ju vytiahnut von...klucka ostala visiet na ciernom plaste...nevidel som ci ten to niekde este drzi tak som to nechcel utrhnut. Ale pri pohlade na klucku z vnutra som ziadnu pruzinku nevidel...fakt neviem kde by sa to malo prestriekat...neporadite, popripade neaky obrazok...