zasekavanie klucky u dveri

Karosérie, nárazníky, úpravy, spoilery, venkovní doplňky

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot

Odpovědět
puntik
Začátečník

zasekavanie klucky u dveri

Příspěvek od puntik »

prosim o pomoc,pocas celeho obdobia co mam puntitko mam problem z dvermi.Klucka u dveri sa mi zasekava a ostava visiet , nedaju sa mi potom zavriet dvere mam to uz na troch dverach a dost ma to znervoznuje.Prosim poradte ako to odstranit,lebo uz mam z toho depku a som samouk,tak sa do toho nerad pustam dopredu,ak sa skor neporadim so skusenejsimi .vopred dik
Reklama

Smrťák
Zkušenej Fiaťák

Re: zasekavanie klucky u dveri

Příspěvek od Smrťák »

Je to vevnitř zrezlé.Rozebrat vyčistit a promazat
Sbohem. :-)
Unnamed
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Unnamed »

no ja jsem to treba ani nerozebiral :D vzal jsem silikonovy olej a nastrikal jsem to pod tu kliku, kde je ta pruzinka... pak jsem to vzdal, protoze to nic neudelalo, ale kdyz jsem druhy den prisel k autu, tak uz se klika vracela :mrgreen:
ex Fiat Punto '96 60SX white
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
puntik
Začátečník

Příspěvek od puntik »

dakujem,vyskusam najprv ten silikonovy olej
Jezdec
Znalec

Příspěvek od Jezdec »

S tím olejem to máš na chvilku. Rozebrání dveří ti nedá zase tolik práce, cca. stratíš 10 min. a pěkně ji dostaneš ven. Očisti ji, nastříkej pokud možno suchým silikonem a dej spět. Pokud to nastříkáš mastným, bude se ti tam chytat prach a za chvíli jsi zase tam kde teď. Tak bojuj :lol:
Škoda fabia 1.4 50kW r.v. 2000 - Pracovní
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
kkristian
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od kkristian »

no ja som to striekal tusim sheron silikonovym olejom vyse roka dozadu, lebo som mal rovnaky problem...odvtedy pokoj :)

myslim, ze ak by som to aj prestriekal 1x do roka, tak sa mi to aj tak neoplati rozoberat...
Punto MK2 1.2 16V HLX, r.v. 2000
hasky28
Fiaťák

Příspěvek od hasky28 »

Zdravim, taktiez mam problem so zasekavanim klucky, ostava v hornej polohe, tak som dnes rozobral tapacir dveri, nech ju vymontujem...vysruboval som tie dve skrutky co drzia klucku z vnutra, ale ani za pana sa mi nepodarilo ju vytiahnut von...klucka ostala visiet na ciernom plaste...nevidel som ci ten to niekde este drzi tak som to nechcel utrhnut. Ale pri pohlade na klucku z vnutra som ziadnu pruzinku nevidel...fakt neviem kde by sa to malo prestriekat...neporadite, popripade neaky obrazok...
Odpovědět

Zpět na „Punto - exteriér“